Atalanta – Villarreal ponturi pariuri 09.12.2021

atalanta villarreal ponturi pariuri

Avem un duel foarte interesant pe Gewiss Stadium, din Bergamo, acolo unde Atalanta urmează să primească vizita spaniolilor din Villarreal. În rândurile de mai jos îți sunt prezentate detalii despre cele două formații, cât și un pont în cotă 1.54, extras de la netbet.

atalanta villarreal ponturi pariuri

Atalanta

Parcursul lor de până acum nu a fost chiar cel așteptat, aflându-se pe poziția a 3-a în grupa F, cu un total de 6 puncte dobândite și un bilanț de o victorie, 3 rezultate de egalitate și o înfrângere.

Au un moral excelent, aceștia venind după 3 victorii consecutive. În ultima etapă din Liga Campionilor, Atalanta a remizat pe terenul celor de la Young Boys, scor 3-3. Pentru italieni au punctat Zapata, Palomino și Muriel.

În această competiție, Zapata este golgheterul echipei, cu două goluri marcate. Are de asemenea 3 pase decisive. Atât pe plan ofensiv, cât și defensiv, Atalanta a adunat un total de 10 goluri marcte/primite. Matteo Lovato și Gosens sunt în continuare accidentați.

Villarreal

„Submarinul galben” ocupă momentan poziția secundă în grupă, cu 7 puncte obținute. Dețin un bilanț de două victorii, o remiză și două eșecuri. Chiar dacă vor pierde duelul cu Atalanta, Villarreal este calificată în primăvara europeană.

Evident, principalul obiectiv este accederea în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Spaniolii nu traversează o perioadă tocmai bună, fiind învinși în 3 din ultimele 4 dispute. În precedentul duel din CL, aceștia au cedat în fața diavolilor roșii, scor 0-2.

Villarreal a avut o eficiență foarte bună în atac, total de 9 goluri marcate. Apărarea a fost destul de permisivă, fiind surprinsă în 7 rânduri. Pentru disputa de astăzi, Yeremi Pino este singurul jucător indisponibil, în timp ce Aurier, Danjuma și Coquelin rămân în continuare incerți.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Atalanta: Musso – Toloi, Demiral, Palomino – Zappacosta, de Roon, Freuler, Maehle – Pessina, Malinovsky – Zapata

Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Alonfso Pedraza – Pino, Capoue, Parejo, Gomez – Trigueros, Alcacer

Absenți

Atalanta: Matteo Lovato, Gosens
Villarreal:

Istoric confruntări directe

În precedenta dispută, tabela de marcaj indica la sfârșitul jocului un rezultat de egalitate, scor 2-2. Freuler și Gosens au punctat pentru italieni, în timp ce pentru submarinul galben au marcat Trigueros și Danjuma.

Ponturi pariuri – Atalanta vs Villarreal – Cinculescu Andrei

Din punctul meu de vedere, avem șanse destul de mari să asistăm la o confruntare destul de spectaculoasă, așa că am să investesc în minim un gol marcat în ambele porți: GG. Vă recomand să urmăriți și celelalte ponturi pariuri.

Revenind la recomandarea propusă, așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, ambele grupări au avut un randament foarte bun în atac, medie de aproximativ două goluri înscrise pe partidă de fiecare.

Compartimentele defensive nu s-au ridicat la același nivel, permițând cel puțin un gol per meci. În disputa precedentă, cele două au terminat la egalitate, scor 2-2. Mă aștept la un scenariu ușor similar.

Pronostic Atalanta – Villarreal & Cota: Ambele marchează – 1.54