Barcelona – Athletic Bilbao ponturi pariuri 17.01.2021

Barcelona Bilbao Ponturi Pariuri

Catalani vs basci in finala Super Cupei Spaniei. Barcelona si Athletic Bilbao se intalnesc duminica, de la ora 22:00, in ultimul act al Super Cupei (se joaca un singur meci). Cine va avea castig de cauza? VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota: 2.20!

Barcelona Bilbao Ponturi Pariuri

Barcelona.

In semifinale a trecut de Real Sociedad la loviturile de departajare (1-1 in timpul regulamentar de joc; golul catalanilor a fost marcat de Frenkie de Jong).

Este cu cel putin 1 gol marcat in fiecare din precedentele 9 partide pe care le-a disputat in toate competitiile.

Lionel Messi a absentat in semifinale si este foarte probabil ca atacantul argentinian sa nu poata evolua nici in finala.

Athletic Bilbao.

In semifinale a produs surpriza si a eliminat-o pe Real Madrid inca din timpul regulamentar de joc. Scor final: 1-2; cele 2 goluri ale bascilor au fost marcate de Raul Garcia.

A marcat cel putin 1 gol in 7 din ultimele 8 meciuri pe care le-a disputat in toate competitiile. In precedentele 2 partide pe care le-a jucat a marcat, dar a si primit gol.

In 2015 a castigat Super Cupa Spaniei, invingand-o in dubla mansa chiar pe adversara din aceasta confruntare (vechiul format – scor general 5-1).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Barcelona (4-3-3): ter Stegen – Mingueza, Araujo, Lenglet, Jordi Alba – de Jong, Busquets, Pedri – Dembele, Braithwaite, Griezmann.

Athletic Bilbao (4-2-3-1): Simon – Capa, Nunez, Martinez, Balenziaga – Dani Garcia, Vencedor – Inaki Williams, Muniain, Berenguer – Raul Garcia.

Absenti.

  • Barcelona: Coutinho, Fati, Messi, Pique, Sergi Roberto.
  • Athletic Bilbao: Berchiche, Unai Lopez, Nolaskoain.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 7 din ultimele 8 intalniri directe s-au marcat sub 2.5 goluri.
  • Athletic Bilbao a castigat precedenta confruntare directa din Super Cupa Spaniei (2015 – dubla mansa, scor general: 5-1).

Ponturi pariuri Barcelona – Athletic Bilbao – ionel_iulian94.

Cum era de asteptat, Barcelona este favorita certa la victorie. Insa, eu nu voi merge pe mana catalanilor si voi miza pe sansa dubla X2.

Pariul zilei Athletic Bilbao sau egal este cotat cu 2.20 la Betfair. Daca vrei sa deschizi cont la cel mai mare site de betting exchange din lume iti recomand sa citesti articolul Cum imi fac cont la Betfair.

Daca a reusit sa o elimine pe Real Madrid, de ce sa nu o elimine si pe Barcelona si sa castige Super Cupa?!? Mai ales ca din tabara catalanilor lipsesc mai multi jucatori de baza.

Precedenta intalnire directa din Super Cupa Spaniei s-a incheiat cu succesul bascilor; s-a jucat in dubla mansa, insa Athletic Bilbao NU a pierdut niciuna din cele 2 manse.

Pronostic Barcelona – Athletic Bilbao & Cota: X2 – 2.20