Cum depun bani la Publicwin in 2021

Nu sunt multe metode de depunere la Publicwin, dar cele importante sunt prezente: card bancar, Skrill, Neteller si Paysafecard. Poti sa depui bani in contul online si la o agentie stradala, daca-i spui operatoarei username-ul si a 4-a litera din parola ta, iar banii vor intra imediat, fara vreun comision.

Încasează

2.500 LEI bonus exclusiv

+500 rotiri!

Oferta expiră în curând!

 

publicwin depunere bani

Depunerea minima la Publicwin prin intermediul agentiei stradale este de 10 RON, iar prin Skrill, Neteller si Paysafecard depunere minima este de 20 RON. Doar daca te hotarasti sa faci un depozit cu un card bancar depunerea minima este de 50 RON.

Ca sa depui bani in contul Publicwin trebuie sa te loghezi in cont, apoi sa intri in „Contul meu” la „Depuneri” sa selectezi metoda de plata dand click pe ea.

publicwin - metode de depunere bani

1. Cum depun cu cardul la PublicWin?

La aceasta casa de pariuri sunt acceptate cardurile Visa si Mastercard. Alegi unul din ele si apoi trebuie sa introduci mai multe date dupa cum urmeaza:

  • Numar card – numarul de 16 cifre de pe fata cardului.
  • Data expirarii cardului – selecteaza luna si anul in care iti expira cardul.
  • CVV – numarul de 3 cifre de pe spatele cardului.
  • Numele de pe card – scrie numele si prenumele tau. Ai grija ca aceste date sa corespunda cu cele scrise atunci cand ai deschis contul.

publicin depunere bani cu cardul

2. Cum depun cu Skrill la Publicwin?

Atunci cand efectuezi o depunere cu Skrill va trebui sa treci adresa de email a portofelului electronic. Aceasta trebuie sa fie aceeasi cu cea folosita cand ai deschis contul de pariuri la Publicwin.

Dupa ce ai ales metoda de depunere Skrill si ai scris suma de bani dorita vei fi redirectionat catre site-ul portofelului electronic. Acolo introduci mail-ul si parola Skrill si confirmi plata catre Publicwin.

publicwin depunere bani cu skrill

3. Cum depun cu Neteller la Publicwin?

Alegi Neteller ca metoda de depunere, tastezi suma pe care vrei s-o depui, apoi dai click pe butonul „Faceti transferul”. In continuare scrii adresa de email a contului Neteller si codul de securitate format din 6 cifre, iar transferul se va face rapid.

publicwin depunere bani cu neteller

4. Cum depun cu Paysafecard la Publicwin?

Ca sa depui cu Paysafecard trebuie sa scrii suma dorita si vei fi redirectionat catre site-ul www.paysafecard.com/ro-ro. Scrie username-ul si parola contului avut la Paysafecard si confirma plata.

publicwin depunere bani cu paysafecard

Ai vazut cum poti depune bani la Publicwin, una dintre casele de pariuri online legale. Acum nu-ti mai ramane decat sa fii inspirat in alegerea pariurilor!

Click AICI și ia 2000 RON bonus!

Leave a Comment: