Cum descarci aplicatia pentru pariuri de la Publicwin in 2020

În acest articol o să îți arăt cum să descarci aplicația pentru pariuri de la Publicwin, deoarce tot mai mulți pariori preferă acum să joace de pe dispozitive rapide (telefon/tabletă) și nu de pe laptop sau, mai rău, calculator. Vestea bună pe care ți-o dau cei de la casa de pariuri online Publicwin este că aplicația lor e disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS! Vezi mai jos cum o descarci.

cum descarci aplicatia pentru pariuri de la public win

Chiar dacă nu vrei să downloadezi aplicația de pe internet, la acest operator poți paria în cele mai bune condiții de pe telefonul mobil, deoarece site-ul este perfect optimizat pentru acest dispozitiv. Totuși, îți recomand să descarci app-ul pentru pariori, fiindcă va fi mult mai rapid și mai ușor de navigat pe site cu ajutorul ei.

Cum descarci aplicatia de pariuri pentru Android de la PublicWin?

Foarte simplu. Indiferent de tipul device-ului pe care îl folosești, în rândurile următoare găsești răspunsul la întrebarea de mai sus. Dacă o să mai ai nelămuriri poți să ni le spui în secțiunea de comentarii, dar credem că nu va fi nevoie.

Cum instalezi aplicația PublicWin pentru un sistem iOS?

Tot ce ai de făcut în acest caztrebuie doar să intri pe AppStore și să cauți PublicWin app sau apk. O vei găsi acolo și o poți descărca rapid.

Cum descarci app PublicWin pe un sistem Android?

Pentru a descarca aplicatia de pariuri PublicWin pentru Android, trebuie mai intai sa accesezi de pe telefonul tau mobil adresa m.publicwin.ro. Se va deschide un site web optimizat pentru mobil, iar in partea de sus a paginii vei gasi un buton “Download for Android”. Daca apesi pe el va incepe automat descarcarea aplicatiei pentru pariuri.

publicwin mobil

De ce primesti mesaj de avertizare cand descarci aplicatia PublicWin pentru Android?

Este posibil ca atunci cand vrei sa descarci sau sa instalezi aplicatia PublicWin pentru Android sa primesti un mesaj de avertizare. Acesta apare din cauza ca descarci aplicatia dintr-o alta sursa decat Google Play. Magazinul de aplicatii standard pentru Android nu accepta aplicatii de jocuri de noroc, de aceea este nevoie sa le descarci din alta parte.

La PublicWin ai bonus 1000 RON la deschiderea contului – Click AICI și profită!

Nu te speria insa, pentru ca nu este niciun fel de problema daca descarci aplicatia direct de pe site-ul operatorului. Aceasta este foarte sigura si folosita in prezent de mii de pariori, care nu au intampinat nici un fel de problema. Este posibil sa fie nevoie sa faci o setare suplimentara pentru a putea instala aplicatia si anume: Setari – Securitate – Surse necunoscute – Permite instalarea aplicatiilor din surse necunoscute.

Avantajele unei aplicatii de pariuri

In primul rand, aplicatiile de pariuri sunt mult mai stabile, mai rapide si mai usor de folosit decat un site web optimizat pentru mobil. De asemenea, majoritatea aplicatiilor de pariuri beneficiaza de functionalitati noi, care nu sunt disponibile pe un site optimizat pentru mobil. Astfel, este clar ca cel mai bun mod de a paria din mers este prin intermediul unei astfel de aplicatii, care este pusa la dispozitie si de PublicWin.

Descarcă aplicația PublicWin și pariază direct de pe telefon!

Leave a Comment: