Pontul zilei propus de Lavinia – 24 Ianuarie 2021

Ne-am facut temele pentru ultima zi a acestei săptămâni și speram ca suntem inspirați in alegerea făcută. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Duminica, 24 Ianuarie!

pontul zilei

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre LASK Linz și Tirol, meci ce contează pentru etapa cu numărul 14 din Austria: Tipico Bundesliga!

LASK Linz – Tirol

Gazdele de astăzi pleacă clar cu prima șansa la victorie și am fi mers și noi pe 1 solist, dar din păcate cota este una prea mică și nu se merita sa așteptăm 90 de minute pentru un 1.30. LASK Linz este una din cele patru echipe aflate in vârf și care se vor lupta la titlu: Rapid Viena, Salzburg, Sturm Graz și ei.

Astăzi au șansa de a urca pe podium, după ce Sturm Graz a gafat-o in derby-ul cu Rapid Viena și pot sa ii egaleze la puncte pe lider. In acest sezon LASK nu a făcut prea mare spectacol la capitolul goluri, dar in partidele directe cu Tirol au o rata foarte buna atât la gol marcat cât și la primit.

Tirol a fost pana acum o echipa foarte echilibrata și in acest moment se bucura de locul 6 in clasament, loc ce ii permite participarea in Play Off. Cu siguranța ca dacă vor fi conduși, aceștia se vor desface, deoarece nu vin astăzi victime sigure, așa ca pariul Peste 2,5 goluri este un pariu de urmărit pentru aceasta întâlnire.

Pronostic recomandat: Total goluri meci: 3+ – cota 1.52 >> pariaza pontul aici! 

Pontul Zilei Lavinia 24012021

Pariaza pontul zilei AICI cu 500 RON BONUS !