„U” Craiova – Botosani ponturi pariuri 01.08.2021

u craiova botosani ponturi pariuri

Stadionul Ion Oblemenco va gazdui duminica seara cu incepere de la ora 19.15 partida din cadrul etapei a 3-a Romania Liga 1, care le va pune fata in fata pe „U” Craiova si Botosani. Intalnirea poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

u craiova botosani ponturi pariuri

„U” Craiova.

A bifat inca un capitol rusinos in istoria participarilor sale europene, fiind eliminata joia trecuta de Laci din Albania, dupa esecul 1-0 din deplasare nu a reusit decat o remiza alba la retur pe Ion Oblemenco.

Debutul in noul sezon intern a fost unul cat se poate bun cucerind si primul trofeu in fata campioanei CFR Cluj, de care a trecut in Super Cupa Romaniei dupe executarea loviturilor de departajare.

Insa prestatiile sale din urmatoarele doua meciuri au fost destul de modeste, chiar daca a castigat in prima etapa cu FC Arges jocul sau a avut multe lacune, fructificate din plin runda urmatoare de FCSB care a invins-o cu un sec 4-1.

Laurentiu Reghecampf a primit intariri saptamana aceasta, Ionut Vina si Andrei Vlad au semnat cu oltenii, de asemenea a fost recuperat mijlocasul Antoni Ivanov.

Botosani.

Moldovenii sunt neinvinsi pana acum in Liga 1, au debutat cu o remiza alba pe teren propriu contra celor de la FCSB, pentru ca in ultima runda sa treaca la limita, 1-0 de Voluntari in deplasare.

Victoria contra ilfovenilor a fost abia a 4-a din acest an reusita in deplasare, din 14 intalniri, celelate 3 au fost bifate cu Poli Iasi, Chindia Targoviste si Universitatea Craiova.

Vara aceasta Marius Croitoru a ramas fara cateva piese importante, capitanul echipei Jonathan Rodriguez si Ulrich Maleke, ambii plecati la CFR Cluj, de asemenea Stefan Ashkovski si Marcel Holzmann, jucatori de baza sezonul precedent au fost cedati altor echipe.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

„U” Craiova (4-3-3): Lazar – Vladoiu, Constantin, Gaman, Bancu – Nistor, Bic, Cicaldau – Campanu, Koljic, Ofosu.

Botosani (4-3-3) : Pap – Braun, Racovițan, Seroni, Tiganasu – Papa, Edjouma, Ongenda – Kage, Sila, Fili.

Vezi aici toate cotele pentru „U” Craiova – Botosani!

Absenti.

„U” Craiova: Andrei Ivan, Antoine Conte, Pavel Papp – accidentati; Stefan Bairam – incert.

Botosani: Andrei Chindris, Eduard Florescu – lotul olimpic; Mahmoud Al Mawas, Maecky Ngombo – in afara lotului.

Istoric confruntari directe.

Ultimul meci direct a avut loc pe Ion Oblemenco si a fost unul foarte spectaculos fiind castigat de oaspeti cu 3-2, pot fi recomandate pronosticuri pe goluri pentru biletul zilei azi.

Pana in prezent cele doua formatii s-au infruntat in 23 de jocuri, oltenii au castigat 10, Botosani 8, alte 5 partide terminandu-se la egalitate.

Ponturi pariuri „U” Craiova – Botosani – Lily84.

Craiova nu isi permite sa rateze victoria in aceasta infruntare, Bania sta pe un butoi cu pulbere, deja suporterii au cerut socoteala jucatorilor in urma esecului cu Laci.

Chiar daca nu a primit gol in primele doua partide din Liga 1 formatia oaspete are totusi improvizatii in linia defensiva, acolo unde oltenii vor forta cu siguranta prin Elvir Koljic, de asemenea Reagy Ofosu si George Campanu in benzi sunt capabili sa creeze faze periculoase pentru poarta adversa.

Mize pe un succes al gazdelor cu cel putin doua goluri marcate, Laurentiu Reghecampf abordeaza o tactica mult mai ofensiva, are suficiente arme la dispozitie pentru a si aplica aceasta strategie.

Pronosticul propus de mine are cea mai avantajoasa cota la casa de pariuri online Betano. Vezi ce spun pariorii despre aceasta casa de pariuri in articolul Pareri Betano.

Pronostic „U” Craiova – Botosani: victorie „U” Craiova & peste 1.5 goluri marcate cota 2.90