Ponturi baseball MLB 01.08.2021

Prima listă de recomandări din această lună este formată momentan din două tips-uri. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să extrag încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

Pittsburgh Pirates vs Philadelphia Phillies (ora 20:05)

Prima recomandare din listă vine de pe PNC Park, acolo unde avem disputa cu numărul 3 din seria dintre Pittsburgh-Phillies. Pirații s-au impus destul de clar în precedentele două jocuri, scor 3-2 și 7-0.

La jocul de astăzi am ales să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de Philadelphia. Aceștia dețin o linie ofensivă destul de solidă, fiind pe locul 13 în rank, cu o medie de 4,60 run-uri înscrise pe partidă.

Au un adversar destul de facil la movilă. Aruncătorul de start al piraților este Mitch Keller (3W-7L, cu 7.04 ERA). Nici pitcherii din zona de bullpen nu sunt tocmai eficienți, având o ERA generală de 4.46. În 10 din ultimele 13 partide, Pittsburgh a cedat cel puțin 4 run-uri.

Pont: Peste 3,5 run-uri Philadelphia Phillies, cota 1.53@ Betano

San Francisco Giants vs Houston Astros (ora 23:05)

Mergem și la jocul 3 din seria dintre Giants-Astros. Precedentele două dispute s-au încheiat în double-digits. De această dată mă aștept la un joc cu puține modificări de tabelă. Aleg să merg pe linia de sub 9,5 run-uri.

Pitching match-up-ul propus este foarte solid. Acesta este format din Logan Webb (4W-3L, cu 3.36 ERA) și Luis Garcia (7W-5L, cu 3.19 ERA). Ambii au avut evoluții foarte bune, după cum putem vedea și din aceste cifre.

Există calitate și în cele două zone de bullpen. Pitcherii disponibili ai grupării din San Francisco dețin o ERA generală de 1.99. Astros a stat puțin mai rău, având o ERA generală de 4.84.

În 7 din ultimele 10 ieșiri are lui Garcia, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 9 ori. La Webb, linia de sub 9,5 run-uri a fost câștigătoare în 8 din ultimele 10 apariții.

Pont: Sub 9,5 run-uri, cota 1.55@ Betano

Detroit Tigers vs Baltimore Orioles (ora 20:10)

Ultima recomandare din listă vine de pe Comerica Park, acolo unde avem jocul 4 din seria dintre Tigers-Baltimore. În precedentele 3 jocuri, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 8 ori. La un scenariu cu un scor redus mă aștept să vedem și astăzi.

Avem în față două formații ce dețin o linie ofensivă destul de modestă. Tigers deține o medie de 4,57 run-uri înscrise pe partidă, în timp ce Baltimore stă puțin mai slab la acest capitol, având o medie de 4,34 puncte înscrise/meci.

Avem și un pitching destul de solid, format din Tyler Alexander (1W-1L, cu 4.80 ERA) și Spenser Watkins (2W-1L, cu 3.10 ERA). Watkins și-a făcut debutul în MLB în luna precedentă, iar evoluțiile sale de până acum au fost convingătoare.

Alexander a avut mici fluctuații, dar ținând cont de eficiența ofensivă a oaspeților, nu mă aștept să aibă prea mari probleme astăzi. Din punctul meu de vedere, linia de sub 11,5 run-uri este cel mai potrivit tips pentru finalul seriei.

Pont: Sub 11,5 run-uri, cota 1.55@ Unibet