Bayern Munchen – Leipzig ponturi pariuri 05.12.2020

Predictii fotbal Bayern Munchen vs Leipzig 09.02.2020

Runda a 10-a din Bundesliga ne aduce derby-ul primelor doua clasate. Liderul, Bayern Munchen, va primi vizita ocupantei locului secund, RB Leipzig. Confruntarea are loc sambata, incepand cu ora 19:30. VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota: 1.73 la agentia de pariuri sportive online Betano!

Predictii fotbal Bayern Munchen vs Leipzig 09.02.2020

Bayern Munchen.

Vine dupa meciul cu Atletico Madrid din Liga Campionilor; a facut 1-1. De mentionat faptul ca Lewandowski, Neuer si Goretzka nu au facut deplasarea in Spania.

Referitor la situatia din Bundesliga, este in fruntea clasamentului cu 22 de puncte, cu 2 puncte mai mult decat ocupanta locului secund si adversara din aceasta partida, Leipzig.

Bilantul pentru cele 9 meciuri jucate pana acum in campionat se prezinta astfel: 7 victorii, 1 egal, 1 esec si un golaveraj de 31:13 (cel mai bun atac din Bundesliga). Robert Lewandowski este principalul marcator al echipei cu 12 reusite.

Leipzig.

La fel ca adversara din acest meci, vine dupa o partida jucata in Liga Campionilor; s-a impus cu 3-4 in deplasarea de la Basaksehir.

Marti, 08.12.2020, va disputa meciul meciul decisiv pentru accederea in optimile Ligii Campionilor; va juca acasa cu Manchester United.

In Bundesliga se claseaza pe pozitia a 2-a cu 20 de puncte. Are 6 victorii, 2 egaluri, 1 esec si un golaveraj de 18:6. Fundasul lateral, Angelino, este principalul marcator al echipei cu 4 reusite.

Este o echipa care are evolutii mult mai bune pe propriul teren decat in deplasare.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Boateng, Alaba, Hernandez – Goretzka, Tolisso – Gnabry, Muller, Coman – Lewandowski.

Leipzig (3-4-2-1): Gulacsi – Orban, Upamecano, Halstenberg – Adams, Sabitzer, Haidara, Angelino – Olmo, Kluivert – Sorloth.

Absenti.

  • Bayern Munchen: Kimmich (indisponibil), Davies, Sule (incerti).
  • Leipzig: Klostermann, Laimer, Henrichs.

Istoric Confruntari Directe.

  • Bayern Munchen a iesit neinvinsa din precedentele 5 intalniri directe (2 victorii si 3 rezultate de egalitate).

Ponturi pariuri Bayern Munchen – Leipzig – ionel_iulian94.

Cred ca Bayern Munchen va face din nou o demonstratie de fotbal adevarat si va reusi sa se impuna in confruntarea de sambata de pe Allianz Arena. Totodata, ma astept la un joc cu goluri, cel putin 3 goluri marcate.

Prioritatea numarul 1 pentru Leipzig este meciul cu Manchester United de saptamana viitoare (marti, 08.12.2020, va juca partida decisiva pentru accederea in optimile Ligii Campionilor).

De partea cealalta, bavarezii nu mai au grija meciului cu Lokomotiv Moscova din ultima runda de Liga Campionilor, deoarece sunt matematic calificati in optimi de pe prima pozitie.

Si in acest sezon, Bayern Munchen este o adevarata „masina de goluri”; formatia pregatita de Hans Flick are o medie de peste 3 goluri marcate in Bundesliga.

Pronostic Bayern Munchen – Leipzig & Cota: Rezultat meci 1 & peste 2.5 goluri – 1.73