Besiktas – Galatasaray ponturi pariuri 25.10.2021

besiktas galatasaray ponturi pariuri

Luni avem un meci de „foc” la Istanbul, in prima liga turca. Este vorba despre derby-ul titrat intre Besiktas Istanbul si Galatasaray Istanbul. Partida va avea loc pe Vodafone Park, incepand cu ora 20:00. Reuseste vreuna din cele doua formatii sa castige acest derby? VEZI in continuarea articolului care este predictia mea!

besiktas galatasaray ponturi pariuri

Besiktas.

Traverseaza o perioada slaba, cu 4 infrangeri suferite in ultimele 5 jocuri. Ultimul esec a fost suferit la jumatatea saptamanii, in grupele Ligii Campionilor; a pierdut pe propriul teren in fata portughezilor de la Sporting cu 1-4.

Revenit dupa accidentare, Miralem Pjanic a fost integralist in partida de marti si este foarte probabil ca mijlocasul bosniac sa se afle printre titulari si de aceasta data. Si Kenan Karaman a revenit dupa accidentare; a intrat pe finalul jocului. Posibil sa prinda minute si in aceasta confruntare.

Atiba Hutchinson nu a putut fi folosit din cauza accidentarii suferite in meciul cu Basaksehir. Sanse foarte mari ca mijlocasul canadian sa absenteze si de aceasta data.

Galatasaray.

Este intr-o forma foarte buna. A obtinut 4 victorii si 1 egal in ultimele 5 meciuri oficiale din toate competitiile. Joi a jucat in grupele Europa League; s-a impus cu 0-1 in deplasarea de la Lokomotiv Moscova.

Ambii internationali romani au evoluat; Cicaldau a fost titular si a fost schimbat pe finalul jocului; sunt sanse insemnate ca Cicaldau sa se regaseasca in unsprezecele de start si de aceasta data. Olimpiu Morutan a jucat in ultimele 15-20 de minute si s-a remarcat prin assist-ul de la unicul gol al partidei.

Brazilianul Marcao este din nou disponibil in meciurile de campionat dupa ce si-a ispasit suspendarea de 8 etape. De asemenea, revine si Berkan Kutlu, acesta lipsind in ultimul joc de campionat tot din cauza suspendarii.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Besiktas (4-2-3-1): Destanoglu – Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala – Josef, Pjanic – Ghezzal, Teixeira, Larin – Batshuayi.

Galatasaray (4-2-3-1): Muslera – Yedlin, Nelsson, Marcao, van Aanholt – Antalyali, Kutlu – Baris Yilmaz, Cicaldau, Babel – Mostafa Mohamed.

Absenti.

  • Besiktas: Hutchinson, N'Koudou, Topal.
  • Galatasaray: Boey, Turan, Elabdellaoui.

Istoric Confruntari Directe.

  • Besiktas a castigat ultimele 4 intalniri directe disputate din postura de echipa gazda. Pentru ca Besiktas sa castige si acest meci, se da cota 2.37 la Betano pariuri.

Ponturi pariuri Besiktas – Galatasaray – ionel_iulian94.

Dat fiind faptul ca este vorba de un derby de mare traditie in Turcia, ma astept la o partida foarte „aprinsa”, cu multe clinciuri si implicit cu multe cartonase. Ca urmare, recomand un pariu din categoria pronosticuri fotbal pe cartonase, si mai exact pariul Total cartonase peste 5.5.

In ultima intalnire directa (disputata in luna mai a acestui an) s-au acordat nu mai putin de 8 cartonase (toate galbene). In precedenta disputa directa de pe Vodafone Park, s-au acordat 4 cartonase galbene, dar si un cartonas rosu.

Pronostic Besiktas – Galatasaray & Cota: Total cartonase peste 5.5 – 1.70