Caută
Close this search box.

Bonus Aniversar Superbet

bonus de ziua ta superbet

Ai auzit că poți să primești un bonus aniversar Superbet de ziua ta? Vezi din rândurile de mai jos cum încasezi 100 RON cadou, plus un alt bonus de fidelitate, cadou!

Bonus 319 Rotiri Gratuite Fără Depunere

la Burning hOT

Superbet este una dintre cele mai bune case de pariuri online din țară. A ajuns atât de sus și pentru faptul că a știut să fidelizeze clientela și a făcut asta inclusiv prin bonusul acordat cu ocazia zilei de naștere a jucătorului!

Bonus de Ziua ta Superbet

Bonusul de ziua ta Superbet este un bonus aniversar fără depunere, care îți oferă 100 de lei gratis, pe care îi poți folosi la pariuri sportive sau la jocuri de cazino. Oferta Superbet este un mod prin care operatorul arată că este alături de jucătorii platformei!

superbet bonus de ziua ta

Cele mai mari recompense pe care le pot obține clienții Superbet apar atunci când aceștia se înscriu și în Superbet Club! Acesta este un grup select, care poate fi accesat în mod absolut de către orice parior!

Cum obțin Bonusul aniversar Superbet?

Primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a obține bonusul de ziua ta Superbet este să ai un cont Superbet. Dacă nu ai deja un cont, îți poți crea unul rapid și simplu, completând formularul de înregistrare la Superbet.

 

Nu uita să bifezi acordul cu privire la campaniile promoționale! Dacă nu bifezi acest acord nu vei putea fi contactat de Superbet în legătură cu diverse bonusuri, inclusiv cel aniversar sau Superbet bonus fara depunere 2024.

 

Al doilea lucru pe care trebuie să îl faci este să îți verifici integral contul. Acest pas este obligatoriu pentru a putea retrage câștigurile și pentru a beneficia de un bonus de ziua ta Superbet.

 

Dacă ai făcut ce am menționat mai sus, mai trebuie să plasezi un pariu sau să faci o depunere minimă pentru a lua bonusul de ziua ta.

 

Important! Pariul sau depunerea trebuie făcute în ultimele 3 luni premergătoare zilei de naștere.

 

După ce ai îndeplinit aceste condiții, trebuie să aștepți să fii contactat de către Superbet, în ziua datei tale de naștere. Vei primi un email sau un SMS cu informații despre bonusul aniversar Superbet și cum să îl activezi.

 

Pentru a activa bonusul, trebuie să te loghezi în cont și să accepti bonusul prin selectarea butonului “Accept” din pop-up-ul de bonus care se afișează pe ecran. Ai grija să nu selectezi botonul „Refuz”, deoarece vei pierde bonusul de ziua ta!

 

Odată activat bonusul, vei avea 100 de lei în balanța bonus, pe care îi poți folosi la pariuri sportive sau la jocuri de cazino, în funcție de platforma la care ți-a fost acordat cadoul.

Superbet Bonus de ziua ta - Rulaj

La fel ca majoritatea bonusurilor acordate la jocuri de noroc, trebuie și în acest caz să ții cont de anumite condiții de rulaj.

  • Bonusul de 100 lei la cazino are condiții de rulaj de 1x pentru sloturi și de 5x pentru jocurile de blackjack și ruletă.
  • Bonusul de 100 lei la sport trebuie plasat pe orice bilet live sau prematch pentru a îndeplini cerințele de rulaj.

 

Dacă ești interesat de oferte cu condiții de rulaj minime sau fără rulaj, îți recomand secțiunea noastră de Bonus Fara Rulaj!

 

Mai trebuie să știi și că:

  • Bonusul trebuie acceptat în decurs de 7 zile de la creditarea acestuia în contul de jucător. Dacă bonusul nu este acceptat în intervalul specificat, atunci acesta va expira.
  • Bonusul este valabil pe o perioada de 7 zile de la data activării.

Experiența personală cu un Bonus aniversar Superbet

De ziua mea, am primit de la Superbet bonus aniversar de 100 de lei la sport, pe care i-am investit într-un bilet la pariuri pe meciuri din cele mai bune campionate de fotbal din Europa.

 

Am plasat un bilet prematch în cotă 10, pe 6 soliști. Toate pariurile au fost câștigătoare, așa că am obținut un profit de 1.000 de lei. Am fost foarte mulțumit de această experiență și mi-am retras câștigurile fără nicio problemă. Cu o parte din bani mi-am luat un cadou, iar pe restul i-am păstrat pentru alte pariuri.

 

De atunci, caut să primesc la cât mai mulți operatori un bonus aniversar.

Bonus de fidelitate Superbet

Pe lângă bonusul de ziua ta, Superbet mai oferă și un bonus de fidelitate tot de 100 de lei. Acest bonus se acordă în ziua în care ți-ai deschis contul la Superbet și are aproximativ aceleași condiții ca cel de ziua ta.

superbet bonus de fidelitate

Să știi că nu toți operatorii de jocuri de noroc acordă atât bonus aniversar, cât și bonus de fidelitate. Din acest punct de vedere, Superbet e locul cel mai bun în care să joci la pariuri sau casino online!

Bonus Aniversar Superbet - FAQ

Nu vrei bonusul de ziua ta la pariuri sau cazino? Nicio problemă. După ce accepți bonusul, intră pe live chat-ul Superbet și spune-i operatorului să îți schimbe bonusul din sport în cazino sau din cazino în sport. Pentru a putea face acest lucru, nu trebuie să fii cheltuit niciun leu din bonus.

Dacă ai îndeplinit condițiile și nu ai primit bonusul de ziua ta, contactează serviciul de asistență Superbet. Ei îți vor verifica situația, iar dacă ești eligibil vei primi bonusul.

Bonusul Aniversar Superbet se acordă în ziua în care jucătorul își sărbătorește ziua de naștere.

 

Un bonus de fidelitate Superbet se acordă în ziua în care se aniversează (încă) un an de la deschiderea contului.

 

De exemplu, dacă eu sunt născut pe 20 februarie și îmi deschid cont pe 21 februarie, atunci anul următor voi primi 100 RON bonus aniversar pe data de 20 + un bonus de fidelitate de 100 RON pe data de 21!