Ce înseamnă 3+ la pariuri Superbet

Dacă ești un parior cu experiență, nu este foarte greu să îți dai seama ce înseamnă 3+ la pariuri în oferta de la Superbet. Însă, dacă ești la început sau ai unele nelămuriri și ai nevoie de o confirmare, îți recomand să citești cu atenție informațiile de mai jos.

Ce Inseamna 3plus La Pariuri Superbet

Ce înseamnă 2+ la Superbet

Pentru început îți voi prezenta câteva informații referitoare la pontul 2+, și asta deoarece sunt mai multe opțiuni de pariere cu 2+, opțiuni pe care le voi explica pentru a ști când pontul este câștigător.

  • 2+ – Total Goluri Meci 2+ – pariul este câștigător dacă până la finalul meciului se marchează 2 sau mai multe goluri.
  • I 2+ – Total Goluri Prima Repriză 2+ – pariul este câștigător dacă în prima repriză se înscriu cel puțin 2 goluri.
  • II 2+Total Goluri A Doua Repriză 2+ – pariul este câștigător dacă în repriza secundă se vor marca minimum 2 goluri.
  • G2+ – Total Goluri Gazde 2+ – pariul este câștigător dacă formația gazdă marchează cel puțin 2 goluri până la finalul meciului.
  • O2+ – Total Goluri Oaspeți 2+ – pariul este câștigător dacă formația oaspete înscrie minimum 2 goluri în meci.
  • I G2+ – Total Goluri Gazde Prima Repriză 2+ – pariul este câștigător dacă gazda întâlnirii marchează 2 sau mai multe goluri în prima repriză.
  • I O2+ – Total Goluri Oaspeți Prima Repriză 2+ – pariul este câștigător dacă oaspeții înscriu cel puțin 2 goluri în prima repriză.
  • II G2+ – Total Goluri Gazde A Doua Repriză 2+ – pariul este câștigător dacă gazdele marchează minimum 2 goluri în repriza secundă.
  • II O2+ – Total Goluri Oaspeți A Doua Repriză 2+ – pariul este câștigător dacă oaspeții întalnirii înscriu cel puțin 2 goluri în a doua repriză.

Acestea sunt printre cele mai des pariate pronosticuri ce au în componență 2+, însă la Superbet mai sunt și alte opțiuni de pariere combinate cu 2+.

Dau ca exemplu pronosticul IG1+&IIG2+ – În această situație, pariul este câștigător dacă echipa gazdă marchează minimum 1 gol în prima repriză și cel puțin 2 goluri în repriza a doua.

Acest tip de pronostic este folosit destul de rar de pariori și de aceea nu voi mai insista pe acest subiect. Însă, dacă te decizi să joci un astfel de pariu și ai nelămuriri, ne poți lăsa un mesaj în comentarii și noi îți vom furniza informațiile necesare.

Ce înseamnă 3+ la Superbet

Pariul de tipul 3+ și opțiunile de pariere cu 3+ în componență sunt similare cu cele de la 2+, doar că de această dată toate pariurile vor fi câștigătoare dacă în meci se vor înscrie cel puțin 3 goluri.

Spre exemplu, dacă vrei să joci II G3+, pariul va fi câștigător dacă gazdele întâlnirii vor înscrie cel puțin 3 goluri în a doua repriză.

IMPORTANT! În cazul în care pariezi pe meciurile eliminatorii, toate opțiunile de pariere prezentate anterior sunt valabile doar pentru timpul efectiv de joc (90 de minute). Golurile marcate în cele 2 reprize adiționale NU vor fi luate în considerare!

Leave a Comment: