Ce înseamnă H1 la Superbet? Pariurile pe handicap

Pariurile cu handicap îți oferă uneori posibilitatea de a beneficia de cote mai mari și de a câștiga astfel mai mult, iar alteori de a juca mai „acoperit”.

Este important să stăpânești cât mai bine acest tip de pariu pentru a-ți maximiza câștigurile. Vezi mai jos când un pariu de tip handicap este câștigător

Ce Inseamna H1 La Superbet

În continuare îți voi explica ce înseamnă H1 (-1.5), H1 (1.5), H2 (-1.5) si H2 (1.5) la Superbet, casa de pariuri numărul 1 în top case de pariuri online.

Ce înseamnă H1 la Superbet (-1.5)

Practic, acest pariu este câștigător atunci când echipa gazdă se impune la o diferență de cel puțin 2 goluri (de exemplu, 2:0, 3:0, 4:0, 3:1, 4:1, etc.).

Ce înseamnă H1 (1.5)

În această situație, mizezi pe faptul că echipa gazdă (sau prima echipă menționată) NU va pierde la o diferență mai mare de 2 goluri.

Astfel, acest pariu va fi câștigător dacă rezultatul final înregistrat va fi 0:1, 1:2, 2:3, 3:4, 4:5, etc, dacă se înregistrează o remiză, ori dacă echipa gazdă se impune.

Ce înseamnă -1.5 H2 la Superbet

Pariul -1.5 H2 este câștigător în cazul în care echipa oaspete (sau a doua echipă menționată) NU va înregistra un eșec la o diferență mai mare de 1 gol (1:0, 2:1, 3:2, 4:3, etc), meciul se va termina la egalitate sau va reuși să se impună.

Ce înseamnă H2 (1.5)

La acest pariu mizezi pe faptul că echipa vizitatoare va câștiga partida la o diferență de minimum 2 goluri.

Prin urmare, un astfel de pariu va fi bifat cu verde dacă se înregistrează unul din următoarele rezultate: 0:2, 0:3, 1:3, 0:4, 1:4, 2:4, 0:5, etc.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, există linii și mai mari, acestea fiind date la meciurile dezechilibrate. În această situație se aplică ceea ce am precizat mai sus, cu mențiunea că se adaugă încă 1 gol sau mai multe goluri, în funcție de pariul pentru care se optează.

De exemplu, un pariu de tipul H1 (-3.5) va fi câștigător dacă formația gazdă se impune la o diferență de cel puțin 4 goluri.

Leave a Comment: