Ce înseamnă Pariu Șansă la Superbet? Cum se calculează

La Superbet poți câștiga bani chiar și atunci când ai pierdut un meci de pe bilet. Află cum se întâmplă asta din rândurile de mai jos.

BONUS 

33 LEI Fără Depunere la verificarea contului!

Oferta expiră în curând!

BONUS 

500 LEI la primele 3 depuneri!

Pariu șansă Superbet – ce înseamnă?

Pariul Șansă de la Superbet (la fel ca și pariu super șansă superbet) reprezintă o promoție a casei de pariuri prin care primești o șansă în plus la câștig atunci când pariezi în anumite condiții.

Mai concret, câștigi bani chiar și atunci când unul dintre evenimentele pe care ai pariat este necâștigător, dacă biletul tău respectă următoarele cerințe:

  1. Ai minim 11 evenimente pe bilet;
  2. Biletul e jucat simplu, fără combinații;
  3. Fiecare eveniment are cota minimă de 1.30;
  4. Un singur eveniment de pe bilet e pierzător.

Dacă ai respectat toate aceste cerințe atunci vei câștiga 10% din câștigul inițial împărțit la cota evenimentului pierzător!

Cum se calculează Pariu Șansă Superbet?

Dacă am vorbit despre ce înseamnă pariu șansă Superbet o să îți arăt și cum se calculează câștigul obținut de pe urma acestei oferte. Pentru asta îți voi da un exemplu.

Să spunem că ai jucat un bilet simplu cu 11 meciuri și un câștig potențial de 100.000 RON. Ai prins 10 ponturi, dar al 11-lea eveniment a fost pierdut. Cota evenimentului pierzător a fost 2.00. În acest caz suma pe care o vei câștiga este de 10% din 100.000 RON împărțit la 2.00 = 5.000 RON!

Nu-i așa că e simplu cum se calculează șansa la Superbet? Nu uita că în cazul în care un eveniment de pe bilet primește cota 1, șansa rămâne valabilă, doar că formula de calculare a câștigului se va raporta la noul câștig eventual.

În cazul în care erai interesat și despre ce înseamnă super șansa la Superbet, află că respectiva promoție nu se mai regăsește în oferta agenției.

Știai că la Superbet poți paria și online, în cele mai bune condiții? Este nr. 1 în topul caselor de pariuri online alcătuit de specialiștii 10pariuri.ro!

Leave a Comment: