Ce înseamnă PsF 1 la Superbet

Ce înseamnă PsF 1 la Superbet? PsF 1, sau în denumirea lui completă Pauză sau Final 1, este un tip de pariu folosit destul de des. Îți recomand să citești informațiile de mai jos pentru a înțelege când este câștigător un astfel de pronostic.

Ce Inseamna Psf1 La Superbet

În oferta casei de pariuri de la Superbet vei găsi la fiecare meci în parte categoria Pauză sau Final, ce include variantele PsF 1, PsF X și PsF 2.

Ce înseamnă PsF 1 la Superbet

Dacă joci PsF 1 la un eveniment de pe bilet, pariul tău va fi câștigător în două situații:

  1. echipa gazdă sau prima echipă menționată conduce la pauză.
  2. echipa gazdă sau prima echipă menționată se va impune la finalul meciului. Se ia în considerare doar timpul regulamentar de joc (90 de minute).

Ce înseamnă PsF X la Superbet

Pariu de tipul PsF X este câștigător dacă la pauză sau la finalul partidei (timpul efectiv de joc) va fi egalitate.

Spre exemplu: dacă la pauza unui meci rezultatul este 0-0, 1-1, 2-2, pariul tău este câștigător și nu te va mai interesa ceea ce se întâmplă în repriza secundă.

În cazul în care o formație conduce la pauză, pariul tău va fi câștigător doar dacă după fluierul final s-a înregistrat o remiză (timp efectiv de joc).

Ce înseamnă PsF 2 la Superbet

Este la fel ca în cele 2 cazuri prezentate anterior, doar că de data aceasta te interesează ca echipa vizitatoare/a doua echipă menționată să conducă la pauză sau la final.

Dat fiind faptul că la pariurile de tipul PsF ai 2 șanse de reușită, cotele sunt mai mici comparativ cu cotele acordate pentru rezultat final sau pentru rezultatul primei reprize/celei de-a doua reprize.

ATENȚIE: NU confunda pariul de tip PsF cu „Câștigă oricare repriză” la Superbet!

Leave a Comment: