Ce înseamnă SC-1 și SC-2 la Superbet

Opțiunile de pariere de tipul SC-1 și SC-2 apar imediat după ce ai deschis oferta de pariuri de la Superbet (aplicație, website). În continuare îți voi explica ce semnifică acest tip de pariu.

Ce Inseamna Sc1 Si Sc2 La Superbet

Pe lângă SC-1 și SC-2, Superbet pune la dispoziție și variantele: SC-X, SC-1X, SC-X2 și SC-12. Toate acestea intră în categoria Super Cote și sunt disponibile pe evenimente pre-meci. Au marjă 0% pentru cele mai importante evenimente ale zilei.

  • SC-1 – este atribuit echipei gazdă sau primei echipe din ofertă (în cazul în care se dispută pe teren neutru).
  • SC-2 – este atribuit echipei vizitatoare sau celei de-a doua echipe menționate – în cazul în care se joacă pe teren neutru.
  • SC-X – este atribuit rezultatului de egalitate înregistrat la finalul partidei.
  • SC-1X – este echivalentul echipei gazdă (primei echipe menționate) sau a unui rezultat de egalitate.
  • SC-X2 – este echivalentul echipei oaspete (a doua echipă menționată) sau a unui rezultat de egalitate.
  • SC-12 – este echivalentul echipei gazde sau echipei oaspete.

*Ultimele 3 variante de pariere sunt de tipul șansă dublă.

Ai posibilitatea de a juca SC-1 sau SC-2 atât pe bilet simplu, cât și pe bilete combo sau în sistem la casa de pariuri Superbet. Totodată, trebuie să știi că poți combina mai multe Super Cote pe un singur bilet.

Pariul de tip SC-1, SC-2 sau de oricare alt SC va fi bifat cu verde dacă pronosticul propriu-zis va fi câștigător. De exemplu, dacă joci pe bilet SC-X2, acesta va fi câștigător dacă a doua echipă menționată va câștiga sau va obține un rezultat de egalitate.

Leave a Comment: