Ce inseamna Super Extra la Superbet?

Află din rândurile următoare ce presupune oferta Super Extra la Superbet și cum te ajută să câștigi mai mulți bani la pariuri.

super extra la superbet

Super Extra este o ofertă constantă a casei de pariuri Superbet prin care primești cote mărite pentru unele evenimente sportive.

Ce pariuri sunt disponibile la oferta SuperExtra?

În această ofertă se pot regăsi evenimente dintr-o mulțime de sporturi, de la fotbal, tenis sau baschet, până la volei, handbal, hochei sau alte discipline sportive.

Pariurile disponibile aici sunt cele pe soliști (1, X, 2) sau pe șansă dublă (1X, X2, 12).

Cum pariez pe pronosticurile Super Extra la Superbet?

Pentru a găsi pariurile Super Extra trebuie să intri pe superbet.ro. Vei vedea chiar pe pagina de pornire secțiunea SUPEROFERTA.

Imediat după categoria Super Cota vei vedea că apar toate meciurile din oferta Super Extra, ca și în imaginea de mai jos.

Super Extra Superbet

Selectează oricare pronostic din oferta SuperExtra și adaugă-l pe biletul tău.

Nu uita că trebuie să mai ai minim 5 ponturi pariuri din oferta standard pe biletul tău, fiecare cu o cotă minimă de 1.10 pentru a putea beneficia de cota mărită la evenimentul SuperExtra!

Important! Dacă mai ai minim 5 meciuri cu cote de cel puțin 1.10 pe lângă pariul SuperExtra, restul predicțiilor adăugate pe bilet pot avea și o cotă mai mică.

Ce inseamna SE-1 la Superbet?

E important să știi ce înseamnă SE-1 la Superbet, deoarece dacă nu ții cont de acest aspect s-ar putea ca pe biletele tale câștigul potențial să fie mai mic decât ți-ai fi imaginat.

SE-1 la Superbet înseamnă, practic, ”Super Extra – 1 solist”.

Spre deosebire de un pont pe 1 solist, SE-1 îți aduce o cotă mai mare, de aceea trebuie să fii atent la ce selecție adaugi pe biletul tău sau ce selecție ți-a adăugat persoana de la casieria agenției stradale.

Ce inseamna SE-2 la Superbet?

Explicația este identică cu cea de mai sus, cu singura diferență evidentă, că în loc de o cotă mărită pentru 1 solist, vorbim de o cotă mărită pentru 2 solist.

SE-2 la Superbet = SuperExtra 2 solist.

De exemplu, vrei să pariezi pe Valencia – Sevilla, iar cotele standard sunt următoarele:

1 solist = 3.75

X = 3.40

2 solist = 2.10

Super Extra La Superbet

În loc să adaugi pe bilet ”2 solist” la o cotă de 2.10, poți adăuga din oferta SuperExtra de la Superbet pronosticul SE-2, iar miza ta va fi înmulțită atunci de 2.20 de ori, sporind astfel valoarea câștigului potențial!

Leave a Comment: