Ce înseamnă TGM la Superbet

Te-ai întrebat și tu ce înseamnă TGM la Superbet? În mod evident, este un acronim. Actualmente, în oferta Superbet de pariuri se folosește doar denumirea completă. Vezi mai jos câteva informații utile.

Ce Inseamna Tgm La Superbet

Acronimul TGM vine de la Total Goluri Meci. Această categorie, Total Goluri Meci, cuprinde numărul total de goluri marcate de cele două formații împreună în timpul regulamentar de joc.

*În cazul meciurilor eliminatorii, NU se iau în considerare golurile înscrise în cele 2 reprize adiționale sau la penalty-uri.

Urmărind imaginea de mai sus, poți observa că în categoria Total Goluri Meci sunt incluse mai multe tipuri de pariuri, ele putând fi grupate astfel:

  • interval total goluri meci (0-1, 0-2, 1-2, 2-3, etc.) – un astfel de pariu este câștigător doar dacă numărul de goluri marcate în meci se încadrează în intervalul pariat (exemplu: pentru un pariu 2-4 goluri, câștigi dacă în meciul respectiv se înscriu 2, 3 sau 4 goluri).
  • total goluri meci minim (1+, 2+, 3+, 4+, etc.) – un pariu de acest gen este bifat cu verde dacă în meci se va înscrie minimul de goluri pe care s-a mizat (exemplu: pentru un pronostic 3+, câștigi dacă se dau 3 sau mai multe goluri).
  • total goluri meci exact (E1, E2, E3, E4) – pentru ca un astfel de pariu să fie câștigător, în meci trebuie să se înscrie exact numărul de goluri pe care ai pariat (exemplu: dacă ai jucat E3, pariul va fi câștigător dacă se dau exact 3 goluri în meci – 2:1, 3:0, 1:2, 0:3).
  • total goluri meci inexact (NE1, NE2, NE3, NE4) – un pariu de acest fel va fi câștigător dacă în meci NU se marchează numărul de goluri trecut în dreptul pronosticului pe care s-a mizat (exemplu: dacă joci NE2, pronosticul va fi bifat cu verde dacă în meci NU se înscriu exact 2 goluri).

Leave a Comment: