Cum activez contul Superbet?

Te întrebi cum activezi contul Superbet proaspăt creat? Este foarte simplu. Vezi mai jos pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți activa contul.

Cum Activez Contul Superbet

După ce ai finalizat procesul de înregistrare Superbet, vei primi un link de activare pe adresa de e-mail folosită la crearea contului tău.

Dacă ai primit mesajul din imaginea de mai sus, atunci link-ul de activare a fost trimis cu succes (verifică toate secțiunile adresei tale de e-mail: Inbox, Social, Promotions, Spam, etc).

Pasul următor constă în deschiderea e-mailului primit și apăsarea butonului „ACTIVEAZĂ-ȚI CONTUL”. Contul tău va deveni activ după ce vei apăsa acest buton.

Notă: În eventualitatea în care nu ai primit link-ul de activare, va trebui să te loghezi din nou. Vei primi mesajul: „Contul tău nu este activ”. Dă click pe mesajul „apasă aici pentru a-l retrimite”, introdu adresa de e-mail folosită la crearea contului Superbet și după vei primi din nou link-ul de activare. Acest link de activare este valabil 72 de ore.

După etapa de activare cont Superbet, îți poți alege bonusul și din acel moment vei putea juca oricând și oriunde din România la Superbet pariuri sportive, loto online și casino.

Leave a Comment: