Cum depui si cum retragi bani de la Superbet in 2021?

In acest articol vorbim despre cum depui bani la Superbet, dar si despre cum ii retragi. Iti voi explica tot ce merita sa stii despre aceste operatiuni si daca nu gasesti raspuns la toate intrebarile tale atunci ne poti scrie direct in sectiunea de comentarii.

cum depui si cum retragi bani de la superbet

Dupa ce ti-ai deschis cont la Superbet, trebuie sa faci o depunere daca vrei sa pariezi online. Se face o scurta verificare a contului inainte sa poti depune. Eu am confirmat deschiderea contului de pariuri online printr-un cod primit prin SMS pe telefonul mobil, dar acelasi lucru se poate face si de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat.

In dreapta sus a site-ului Superbet, chiar langa contul tau de utilizator, ai un buton “Depunere“. Primul pas este sa dai click pe acel buton si se va deschide un mesaj de tip pop-up, doar in cazul in care esti la prima depunere pe site.

Aceasta fereastra are rolul de a stabili ce bonus vrei sa primesti la inregistrare: 500 RON la pariuri sportive sau 1.200 RON +300 rotiri la casino.

Eu am ales bonusul SPORT, deoarece acolo joc ponturile la pariuri sportive, iar acum vad toate metodele de depunere disponibile pe platforma Superbet. Acestea sunt nu mai putin de 5 la numar:

 • cu cardurile Mastercard sau VISA
 • prin portofelele electronice Skrill sau Neteller
 • prin Paysafecard
 • prin transfer bancar
 • cash, direct in agentiile Superbet
cum depui bani la superbet

Observam ca orice la orice depunere o sa platesti o taxa de 2% din suma, din cauza unei Ordonante de Urgenta (nr. 114/2018) dată de Guvernul Romaniei la sfarsitul anului 2018, care a suprataxat pariurile online.

1. Cum depui bani la Superbet

1.1 Cum depui bani la Superbet cu un card bancar?

Din toate metodele de depunere oferite de Superbet alegi cardul bancar, care este primul din lista. Va trebui sa introduci numele si prenumele, numarul de card, anul si luna cand expira cardul si codul de securitate. Datele introduse de mine mai jos sunt aleatorii, pentru exemplificare.

depunere cu card bancar la superbet
 • Numele scris pe card – scrie numele si prenumele, asa cum sunt trecute pe cardul bancar (trebuie sa fie identice cu numele titularului contului Superbet).
superbet - titular card
 • Numar de card – introdu cele 16 cifre de pe fata cardului.
superbet - numărul cardului
 • Data expirarii – scrie luna si anul in care va expira cardul bancar.
superbet - data expirării
 • CVV – introdu codul de securitate format din 3 cifre de pe spatele cardului, care se afla sub banda magnetica neagra.
Superbet - CVV
 • Ultimul pas este reprezentat de un click pe butonul verde “Depunere” si banii vor intra in contul de pariuri de la Superbet.
cum depui bani la superbet

1.2 Cum depui bani la Superbet folosind portofele electronice Skrill si Neteller?

Daca ai Skrill sau Neteller, poti sa depui bani instant in contul tau de pariuri online.

S-ar putea să te intereseze și: Case fara card bancar

Daca vrei sa faci un depozit cu Neteller, in primul rand trebuie sa alegi aceasta metoda de depunere din lista. Apoi se va deschide un formular unde va trebui sa introduci adresa de e-mail asociata portofelului electronic si ID-ul securizat sau Codul de autentificare. Ultimul lucru pe care mai trebuie sa-l faci este click pe butonul “Depunere“.

cum depui bani la Superbet cu neteller

Daca vrei sa depui bani folosind Skrill, dupa ce ai ales aceasta metoda de depunere, vei fi redirectionat catre siteul Skrill unde va trebuie sa introduci userul si parola pentru acest portofel online.

1.3 Cum depui bani folosind PaysafeCard?

In primul rand trebuie sa alegi Paysafecard din toate metodele de depunere, apoi da click pe butonul “Continua“.

Vei fi redirectionat catre site-ul PaysafeCard unde va trebui sa introduci datele tale de logare, ca in imaginea de mai jos. Apoi banii vor fi transferati in contul de pariuri. Daca depui cu Paysafecard, nu poti sa retragi prin aceasta metoda, dar exista o alternativa – transfer bancar.

cum depui bani la Superbet prin paysafecard

1.4 Cum depui bani la Superbet prin transfer bancar?

Ca sa faci o depunere prin transfer bancar trebuie sa stii datele bancare ale acestei case de pariuri. E important sa scrii si userul Superbet la descrierea tranzactiei. Datele pe care le vei nota in formularul de depunere sunt urmatoarele:

 • IBAN: RO08 RZBR 0000 0600 2159 1091
 • Nume cont / Beneficiar: Superbet Interactive (Romania) Limited
 • Banca: Raiffeisen Bank
 • SWIFT: RZBRROBU

Suma minima pe care poti s-o depui prin transfer bancar este de 20 RON, iar suma maxima n-are limita.

1.5 Cum depui bani intr-o agentie stradala Superbet?

Suma minima la depunere intr-o agentie stradala Superbet este doar de 10 RON. Trebuie sa te prezinti cu cartea de identitate la casierie si sa stii numele de utilizator de pe site-ul Superbet. Banii vor intra imediat in contul de pariuri online. Daca nu stii ce agentie stradala Superbet se afla mai aproape de locul unde stai ai pe site un link catre toate casele de pariuri de la colt de strada.

2. Metode de retragere la Superbet!

In primul rand, ar fi bine sa stii ca inainte sa efectuezi o retragere trebuie sa faci verificarea contului Superbet. Apoi poti retrage prin metoda prin care ai depus. De exemplu, daca ai depus cu un card Visa vei retrage banii tot pe acel card, iar daca depui prin Skrill vei retrage banii in contul Skrill. Nu poti sa depui cu Neteller si apoi sa retragi prin card bancar, daca tu nu ai depus niciodata cu cardul.

Retragerea minima este de 20 RON pentru card bancar, Skrill, Neteller si transfer bancar. Suma maxima pe care o poti retrage este de 200.000 RON pentru card bancar, 45.000 pentru Skrill si Neteller, 20.000 pentru paysafecard si nelimitat la transfer bancar.

Suma cea mai mica la retragere este prin intermediul agentiile stradale Superbet – 10 RON. Dupa ce te-ai decis asupra sumei de bani pe care vrei sa o retragi, va trebui sa alegi si agentia stradala de unde vei ridica banii.

Pariaza online AICI la Superbet!

Leave a Comment: