Cum descarci aplicația pentru pariuri de la SuperBet în 2020

În urmă cu 6 ani doar 20% dintre români foloseau un telefon mobil, iar acum, în anul 2020, peste 90% dintre conaționali sunt nedespărțiți de mobilul din dotare. Superbet știe ca investiția în tehnologie trebuie să fie prioritara. Astfel, din 2018, a lansat aplicatii de mobil pentru iOS și Android și pariorii români se pot bucura de o experiența unică.

Înregistrează-te AICI la Superbet ca să poți paria de pe mobil!

superbet app

Acum ai parte de notificări pentru biletele câștigate, scoruri live, statistici în timp real, chiar și posibilitatea de a da share pe rețelele de socializare a biletelor plasate. Acest articol va face lumină-n modul de descărcare a aplicațiilor Superbet pentru mobil pentru că o să-ți explic tot ce ai de făcut.

1. Aplicația Superbet de pariuri de mobil pentru iOS

Pentru posesorii de iPhone este foarte simplu să instaleze această aplicație. Intră-n App Store și caută Superbet în căsuța de căutare. Apoi dă click pe butonul OBȚINEȚI si gata. Acum trebuie doar să aștepți câteva secunde și vei putea paria din aplicație.

superbet app store

2. Aplicația Superbet de pariuri de mobil pentru Android

Înainte să descarci aplicația Superbet intră-n setările telefonului mobil, ca să poți descărca din alte surse în afara de magazinul Google Play. Bifează opțiunea Permite aplicații necunoscute în setări.

După ce ai intrat pe site-ul superbet.ro de pe mobil o să vezi scris mare Prima aplicație pentru mobil Superbet și butonul „DESCARCĂ„, pe care trebuie să-l apeși.

superbet site mobil

Apoi sunt 2 variante de aplicații pentru mobil: iOS și Android. Alegi varianta Descarcă pe Android.

superbetmobile

Următoare mișcare este să dai click pe butonul „Descarcă acum” și nu vei mai primi mesajul cu Acest fișier îți poate dăuna dispozitivului, pentru că ai umblat deja la setările telefonului și ai acceptat descărcare din alte surse.

Fișierul îl vei găsi-n Descărcări în mobilul tău și va mai trebui doar să-l instalezi. Apoi introduci datele de logare și poti începe să joci la pariuri online.

superbet app descărcare

Bonus 500 lei AICI pentru a paria la Superbet chiar și de pe mobil!

Leave a Comment: