Cum descarci aplicația Superbet pentru pariuri în 2021

Dacă nu știi cum să descarci aplicația Superbet, acest articol-tutorial te învață tot ce să știi ca să downloadezi aplicația. Află din rândurile următoare cum instalezi aplicația Superbet în telefonul tău!

Cum descarci aplicația Super bet

Superbet știe că investiția în tehnologie trebuie să fie prioritară. Astfel, din 2018, a lansat aplicația de mobil Superbet pentru iOS și Superbet Android pentru ca pariorii români să se poată bucura de o experiența unică. Acum ai parte de notificări pentru biletele câștigate, scoruri live, statistici în timp real, chiar și posibilitatea de a da share biletelor plasate pe rețelele de socializare.

1. Superbet – aplicație de pariuri pe telefonul mobil cu sistem iOS

Dacă ești posesor de iPhone sau tabletă cu sistem de operare iOS este foarte simplu să instalezi această aplicație. Trebuie doar să intri în App Store și să scrii Superbet (sau superbet apk) în căsuța de căutare. Apoi dă click pe butonul OBȚINEȚI sau GET și atât. Acum trebuie doar să aștepți câteva secunde până se termină procesul de download Superbet și vei putea paria apoi direct din aplicație.

superbet aplicație

2. Aplicația Superbet de pariuri de mobil pentru Android

Intră pe site-ul superbetmobile.ro de pe telefonul mobil și acolo te va întâmpina o imagine ca și cea de mai jos:

aplicatie android

Apasă pe butonul verde, cel pe care scrie ”Descarcă pe Android”.

Pentru a putea să descarci aplicația Superbet Android, trebuie să intri în meniul de Setări al telefonului mobil și să permiți instalarea aplicațiilor aflate în alte surse decât magazinul Google Play. Accesează meniul Instalare apl. necunoscute și bifează opțiunea Permite această sursă. Această operațiune îți va permite să instalezi aplicația mobilă Superbet.

download superbet apk

 

Următoare mișcare este să dai click pe butonul “Descarcă acum” și nu vei mai primi mesajul cu Acest fișier îți poate dăuna dispozitivului, pentru că ai umblat deja la setările telefonului și ai acceptat descărcarea din alte surse.

Fișierul îl vei găsi în Descărcări în dispozitivul tău mobil și va mai trebui doar să-l instalezi. Apoi introduci datele de logare și poti începe să joci la pariuri online.

Bonus 500 lei AICI pentru a paria la Superbet de pe mobil!

Leave a Comment: