Cum deschid cont la Superbet Online in 2022?

Cum deschid cont la Superbet? Află răspunsul rapid din următoarele rânduri, parcurgând ghidul nostru de completare a formularului de înscriere.

BONUS 

33 LEI Fără Depunere la verificarea contului!

Oferta expiră în curând!

BONUS 

500 LEI la primele 3 depuneri!

Cand spui Superbet te gandesti la o casa de pariuri stradala pentru ca acest nume este foarte cunoscut in lumea pariorilor romani. Cand Superbet a decis sa ofere si pariuri online, multi se asteptau la o oferta extraordinara, lucru care nu s-a intamplat la inceput dar care incet a devenit realitate.

cum deschid cont la superbet

Un avantaj important al acestei case de pariuri este ca poti sa depui bani online intr-un cont Superbet sau sa retragi direct de la o agentie stradala din cartierul tau.

Dar azi nu voi scrie despre avantajele si dezavantajele acestui operator, ci despre cum deschid un cont la Superbet online, ca să poți juca aici ponturile tale.

Cum deschid cont la Superbet?

Dupa ce ai dat click pe superbet.ro in dreapta sus ai 2 optiuni: „Inregistrare” si „Intra in cont”. Daca nu ai cont, alege prima varianta (superbet inregistrare) si se va deschide un formular pe care il poti completa in mai putin de 2 minute.

Va trebui sa completezi mai multe informatii:

Prenume – scrie prenumele tau, iar daca ai doua sau mai multe, le treci pe toate.

superbet prenume

Nume – introdu numele de familie asa cum este trecut pe cartea de identitate.

Cum deschid cont la Superbet - nume

E-mail – scrie un mail pe care-l folosesti, pentru ca vei primi un mesaj din partea acestei agentii online ca sa activezi contul.

Superbet e-mail

Utilizator – scrie un username pe care sa-l folosesti de fiecare data cand te loghezi in contul Superbet.

Superbet Utilizator

Parola – introdu o parola formata din litere mari si mici, plus macar un numar pentru siguranta. Parola sa nu contina numele tau sau data nasterii.

Cum deschid cont la Superbet - parolă

CNP – scrie codul tau numeric personal. Casele de pariuri cer astfel de date ca sa vada daca ai peste 18 ani si ca sa nu ai mai multe conturi deschise la aceeasi agentie online. Datele introduse de mine sunt aleatorii.

Superbet CNP

Numar de telefon – introdu numarul tau de mobil pe care il poti folosi in viitor ca sa recuperezi parola sau username-ul folosite la deschiderea contului.

Superbet număr de telefon

Adresa – scrie adresa exact cum este trecuta in cartea de identitate.

Cum deschid cont la Superbet

Alege un judet – scrie judetul din cartea de identitate.

Superbet alege un județ

Alege localitatea– introdu localitatea trecuta in cartea de identitate.

Superbet alege localitatea

Va trebuie sa bifezi cateva casute prin care declari ca ai peste 18 ani si ca esti de acord ca datele personale sa iti fie preluate si prelucrate de catre Superbet. Daca nu le bifezi nu vei putea sa deschizi contul de pariuri online.

Superbet termeni și condiții

Un singur lucru mai ai de facut: da click pe butonul „Inregistrare” si contul tau de pariuri este gata. Acum poti depune bani si poti paria de oriunde, fara sa te mai deplasezi la agentiile stradale.

Cu contul creat poti incepe sa profiti de pachetul de bonusuri oferit clientilor noi de catre Superbet, astfel:

  • bonus 50% pana la 200 RON la prima depunere.
  • bonus 50% pana la 200 RON la a doua depunere.
  • bonus 100% pana la 100 RON la a treia depunere.

Întrebări frecvente deschidere cont Superbet

Ce ai de făcut ca să te înregistrezi la Superbet?

Ai de urmat doar câțiva pași simpli, explicați succint în articol. În numai câteva minute vei avea contul proaspăt deschis și vei putea plasa pariuri online.

Ce beneficii ai dacă îți deschizi cont la Superbet?

Pe lângă bonusul consistent de 500 LEI la primele 3 depuneri, te bucuri de toate avantajele pariurilor online: pariezi live indiferent de oră, ai streaming live, cash-out, pariuri virtuale, loterii și sute de pariuri din care să alegi.

Ce date trebuie să introduc când mă înregistrez?

Ai de completat doar câteva informații de bază, cum ar fi numele, adresa din buletin sau adresa de e-mail. Nu trebuie însă să introduci datele cardului bancar de pildă, dacă nu dorești. Poți depune sau scoate bani de la Superbet și prin alte metode decât prin card.

Am deja un cont deschis la Superbet, pot să mai deschid altul?

Nu. O persoană are voie să dețină un singur cont deschis la o casă de pariuri. Îți recomandăm să îți deschizi cont la una dintre celelalte case de pariuri online de top din România.

Ce pot să fac dacă primesc erori la completarea formularului de înregistrare?

Dacă datele introduse de tine nu sunt corecte (de ex. din CNP reiese că nu ai vârsta legală pentru a paria) sau au mai fost introduse anterior (de ex. numele de utilizator) atunci nu vei putea folosi aceste date la înregistrare. Urmează întocmai pașii enumerați în articol pentru a deschide cont cu succes!

Leave a Comment: