Caută
Close this search box.

Creare Cont Superbet – Înregistrare

deschidere cont superbet

Dorești să afli mai multe despre procedurile de creare cont Superbet sau Superbet înregistrare? Atunci te afli în locul potrivit, deoarece în rândurile următoare ți-am pregătit un tutorial pas cu pas despre tot ce presupun aceste etape. 

500 LEI pachet de bun venit

Cand spui ”Superbet” nu te mai gandesti doar la o casa de pariuri stradala. Acest nume a devenit foarte cunoscut in lumea pariorilor romani.

Atunci cand Superbet a decis sa ofere si pariuri online poate ca serviciile nu au fost extraordinare, insa incetul cu incetul s-au imbunatatit pana aproape de perfectionare.

Nu e de mirare ca astazi aproape toata lumea vrea sa aiba un cont Superbet online, deoarece calitatea serviciilor si a ofertelor este ireprosabila aici. Mai mult, ai cele mai multe pariuri gratuite fara depunere, asa ca vei putea juca in cele mai bune conditii!

Iata care sunt pasii pentru creare cont Superbet.

Superbet Înregistrare cont nou

Primul lucru pe care îl ai de făcut atunci când vrei să deschizi un cont nou Superbet este să accesezi pagina de înregistrare Superbet.

După ce ai dat click pe superbet.ro în dreapta sus ai 2 opțiuni: „Înregistrare” (pentru creare cont Superbet) și „Intră în cont” (pentru Superbet login).

Dacă nu ai cont Superbet, alege prima variantă (superbet înregistrare) și se va deschide un formular pe care îl poți completa în mai puțin de 2 minute.

creare cont superbet inregistrare

Încep prin a-ți spune că nu ai nevoie să folosești un cod bonus Superbet la înregistrare. Poți lăsa căsuța corespunzătoare câmpului ”Cod bonus” nebifată și vei fi totuși eligibil să încasezi bonusul la deschiderea contului.

Formularul de creare cont Superbet

Pe formularul de creare cont nou la Superbet va trebui să completezi mai multe informații:

Prenume – scrie prenumele tau, iar daca ai doua sau mai multe, le treci pe toate.

superbet prenume

Nume – introdu numele de familie asa cum este trecut pe cartea de identitate. Acesta NU e numele folosit la Superbet login.

Cum deschid cont la Superbet - nume

E-mail – scrie un mail pe care-l folosesti, pentru ca vei primi un mesaj din partea acestei agentii online ca sa activezi contul.

Superbet e-mail

Utilizator – scrie un username pe care sa-l folosesti de fiecare data in faza de Superbet logare.

Superbet Utilizator

Parola – introdu o parola formata din litere mari si mici, plus macar un numar pentru siguranta. Parola sa nu contina numele tau sau data nasterii.

Cum deschid cont la Superbet - parolă

CNP – scrie codul tau numeric personal. Casele de pariuri cer astfel de date ca sa vada daca ai peste 18 ani si ca sa nu ai mai multe conturi deschise la aceeasi agentie online. Datele introduse de mine sunt aleatorii.

Superbet CNP

Numar de telefon – introdu numarul tau de mobil pe care il poti folosi in viitor ca sa recuperezi parola sau username-ul folosite la deschiderea contului.

Superbet număr de telefon

Adresa – scrie adresa exact cum este trecuta in cartea de identitate.

Cum deschid cont la Superbet

Alege un judet – scrie judetul din cartea de identitate.

Superbet alege un județ

Alege localitatea– introdu localitatea trecuta in cartea de identitate.

Superbet alege localitatea

Va trebui sa bifezi cateva casute prin care declari ca ai peste 18 ani si ca esti de acord ca datele personale sa iti fie preluate si prelucrate de catre Superbet.

Daca nu le bifezi nu vei putea sa finalizezi etapa Superbet inregistrare cont online.

Superbet termeni și condiții

Un singur lucru mai ai de facut: da click pe butonul „Inregistrare” si procesul Creare cont Superbet este gata. 

Superbet cont nou înregistrare

Acum ca ai cont Superbet poti depune bani si poti juca pariuri de oriunde, fara sa te mai deplasezi la agentiile stradale!

Cu contul creat poti incepe sa profiti de pachetul de bonusuri oferit clientilor noi de catre Superbet, astfel:

  • bonus 50% pana la 200 RON la prima depunere.
  • bonus 50% pana la 200 RON la a doua depunere.
  • bonus 100% pana la 100 RON la a treia depunere.

Superbet Cont Nou - Întrebări frecvente

Completarea formularului de înregistrare este un procedeu simplu, care nu durează mai mult de 2 minute.

Dacă vrei să-ți deschizi la Superbet cont nou nu va trebui decât să introduci câteva date personale (datele din buletin plus câteva date de contact).

Pe lângă bonusul consistent de 500 LEI la primele 3 depuneri, te bucuri de toate avantajele pariurilor online: pariezi live indiferent de oră, ai streaming live, cash-out, pariuri virtuale, loterii și sute de pariuri din care să alegi.

 

În plus, dacă te înscrii și în comunitatea Super bet Club, lista beneficiilor se mărește!

Ai de completat doar câteva informații de bază, cum ar fi numele, adresa din buletin sau adresa de e-mail. Nu e obligatoriu să introduci datele cardului bancar dacă nu dorești. Poți depune sau scoate bani și prin alte metode decât prin card bancar.

Nu. O persoană are voie să dețină un singur cont deschis la o casă de pariuri. Îți recomandăm să îți deschizi cont la una dintre celelalte case de pariuri online de top din România.

Dacă datele introduse nu sunt acceptate (de ex. din CNP reiese că nu ai vârsta legală pentru a paria) sau au mai fost introduse anterior (de ex. numele de utilizator) atunci nu le vei putea folosi la înregistrare Superbet. Urmează întocmai pașii enumerați în articol pentru a deschide cont  Superbet cu succes.