Cum închid/șterg contul la Superbet

Salut! In acest articol iti voi raspunde la intrebarea cum inchid sau sterg contul de jucator la Superbet.

Cum Inchid / Sterg Contul La Superbet

Sunt diverse motive pentru care un jucator vrea sa renunte la contul de la Superbet: dependenta de jocurile de noroc/pariuri sportive, se reorienteaza catre alt operator etc..

Indiferent care este motivul pentru care vrei sa iei o pauza, temporara sau definitiva, trebuie sa stii ca sunt mai multe optiuni cu implicatii diferite.

Cum sterg contul la Superbet?

Odata ce ai deschis un cont de jucator la Superbet si ai efectuat tranzactii (depuneri/retrageri), nu vei putea sa stergi acest cont. El va ramane in baza de date a operatorului, insa nu trebuie sa iti faci griji, exista alte optiuni prin care poti face acest cont inactiv si implicit poti renunta pentru o perioada de timp la a mai juca aici.

In meniul principal, daca dai click pe numele tau de utilizator, aflat in partea din dreapta sus a paginii, se va deschide o fereastra de forma aceasta.

Cum Sterg Contul La Superbet

Aici trebuie sa accesezi sub-meniul Joc Responsabil, unde vei gasi mai multe optiuni de a inchide temporar sau definitiv un cont.

Perioada de pauza – daca doresti sa te abtii de la pariuri/jocuri de noroc o perioada de timp, poti seta un astfel de interval (1-2 saptamani, 3 luni etc.) in care nu vei mai avea acces la cont. Perioada de pauza maxima permisa de Superbet este de 6 luni.

Cum inchid contul la Superbet?

Accesand optiunea Inchidere cont din meniul indicat in imaginea de mai sus iti vei inchide singur contul de jucator. Inainte, va trebui sa trimiti un email la [email protected] in care sa indici un cont bancar pentru a-ti fi virati banii pe care ii ai in contul de jucator.

Trebuie sa mai stii faptul ca poti solicita redeschiderea contului, printr-un email trimis la aceeasi adresa de support. Redeschiderea poate fi solicitata doar dupa o perioada de 7 zile de la inchidere.

Autoexcluderea – Are aceleasi consecinte ca si inchiderea contului. Autoexcluderea poate fi ceruta, de exemplu, daca ai probleme grave privind dependenta de jocuri de noroc sau daca ai pierdut sume mari si nu doresti sa mai joci o perioada mai lunga de timp.

Spre deosebire de optiunea de inchidere de cont, in cazul autoexcluderii, redeschiderea contului nu mai este posibila pentru o perioada de timp de 6 luni.

Mai sunt si alte modalitati prin care poti gestiona probleme legate de parierea responsabila, poti de exemplu seta anumite limite de depuneri etc, insa despre acestea o sa iti explic intr-un alt tutorial.

Daca ai nelamuriri privind inchiderea contului la Superbet, lasa un mesaj in sectiunea de comentarii si iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Daca esti in cautare de o alta casa de pariuri la care sa joci, iti recomand sa dai click pe butonul de mai jos ca sa vezi care sunt cele mai bune optiuni.

Leave a Comment: