Cum se lucrează la Superbet? Ce salarii sunt?

Dacă ești curios să afli cum se lucrează la agențiile stradale Superbet și ce salarii oferă această agenție, atunci ești unde trebuie. Vezi în continuarea articolului mai multe informații utile care te vor lămuri în privința celor două întrebări!

Cum Se Lucreaza La Superbet Ce Salarii Sunt

Superbet are în prezent peste 3.000 de angajați și o echipă în continuă creștere. Posibilitățile de promovare sunt reale în cadrul acestei agenții. Chiar operatorul informează că atunci când un post liber apare într-unul dintre departamente sunt informați mai întâi toți angajații existenți dacă nu doresc să aplice pentru locul respectiv.

Cum e să lucrezi la Superbet?

Într-o industrie care se dezvoltă extrem de rapid, Superbet oferă un loc de muncă stabil. Este răsplătit efortul onest și dedicația prin forme legale de muncă, creșteri salariale anuale, oferirea de diverse bonusuri, facilități și reduceri la sălile de sport, precum și oferirea de abonamente medicale suplimentare.

Operatorul de pariuri sportive desfășoară o activitate de vânzare, care implică încasarea banilor pentru produsele vândute (bilete pariuri sportive, loterii, etc.). De asemenea, acesta are responsabilitatea de:

  • a oferi informațiile solicitate de clienți (legate de anumite sisteme de pariere, de anumite evenimente care nu sunt trecute în oferta sportivă scrisă, etc.);
  • a asigura curățenia locului de muncă;
  • a supraveghea aparatele de joc;
  • a menține o ambianță plăcută pentru clienți;
  • a raporta managerului orice model de pariere suspect;
  • a nu plasa pariuri pentru persoanele care nu respectă vârsta legală de pariere.

Tot în categoria unde lucrăm Superbet, programul de lucru este unul general, de la ora 10:00 până la ora 22:00. Activitatea unui angajat presupune 2 zile de lucru, apoi 2 zile libere. Eventualele ore suplimentare se plătesc cu spor de 75%.

Sunt și anumite sucursale (în special în București), care au program de lucru prelungit (până la ora 23:00 sau 00:00).

PRECIZARE!

Din cauza contextului actual în care ne aflăm, începând cu sfârșitul lunii ianuarie a anului 2021, toate agențiile stradale funcționează în intervalul orar 09:00 – 21:00. Este foarte probabil ca în momentul în care toate interdicțiile sunt ridicate, să se treacă la programul obișnuit.

Program de Paște, Crăciun și Revelion

  • program de Paște – sâmbăta premergătoare primei zile de Paște și a doua zi de Paște au program mai scurt; în prima zi de Paște, agențiile sunt închise.
  • program de Crăciun – agențiile sunt închise pe data de 25 decembrie (prima zi de Crăciun); pe 24 si 26 decembrie se funcționează de regulă cu program mai scurt.
  • program de Revelion – pe data de 31 decembrie și 02 ianuarie este program mai scurt; agențiile sunt închise pe 01 ianuarie.

Ce salarii sunt la Superbet?

Pachetul salarial este unul diversificat. La salariul de bază pentru un casier (de circa 1400-1600 LEI net) se adaugă multiple bonusuri (tichete de masă, prime de sărbători – Paște și Crăciun, creșteri salariale).

Avantajele sunt multe, mai ales că poți lucra și part-time sau poți negocia un program flexibil. Beneficiezi la angajare și de un training de specialitate, astfel că nu ai nevoie de anumite studii.

Angajări Superbet

Dacă ești tentat să lucrezi într-una dintre agențiile Superbet sau în cadrul unui departament al acestei companii află că poți aplica online, folosind pagina de contact https://www.super-job.ro/index.php/contact.

Leave a Comment: