Caută
Close this search box.

Dijon – Strasbourg ponturi pariuri 24.01.2021

Dijon Strasbourg Ponturi Pariuri

Dijon are un meci foarte dificil pe teren propriu in compania lui Strasbourg, echipa care vine dupa 3 victorii consecutive, dar care insa nu a mai castigat pe aceasta arena de 12 ani. Partida se va disputa duminica cu incepere de la ora 16.00 pe Stade Gaston Gerard.

Dijon Strasbourg Ponturi Pariuri

Dijon.

Formatia gazda este penultima in Franta Ligue 1 dupa 19 etape cu 14 puncte, la 4 lungimi de salvarea directa de la retrogradare, dar la un singur punct de baraj.

Vine dupa doua remize, in ambele inregistrand acelasi scor 0-0, cu Marseille si Reims drept adversare, aceste rezultate se adauga victoriei cu Nimes, 1-3 in deplasare.

Ramane insa echipa cu cele mai putine goluri inscrise din Ligue 1, doar 12, urmatoarea in aceasta statistica este Nimes cu 16, seceta se poate datora si absentei atacantului Roger Assale.

Strasbourg.

Oaspetii au 23 de puncte gratie carora ocupa pozitia a 14-a in campionatul francez de fotbal, feriti in acest moment de grijile retrogradarii.

Insa cele 3 victorii consecutive cu Nimes, Lens si Saint Etienne le dau mari speranta, mai ales ca nu au primit gol in niciuna dintre ele.

Se descurca destul de bine in plan ofensiv pe teren strain, a marcat in 8 din utimele 9 deplasari, in 5 dintre ele chiar de doua ori, de asemenea a castigat 4 partide din ultimele 7 iesiri cu echipe care nu se aflau in Top 4.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Dijon (4-4-1-1): Racioppi – Boey, Manga, Coulibaly, Muzinga – Ebimbe, Ndong, Cheikh, Celina – Balde – Konate.

Strasbourg (4-1-3-2): Kawashima – Lala, Mitrovic, Djiku, Caci – Aholou – Sissoko, Thomasson, Bellegarde – Diallo, Ajorque.

Vezi aici toate cotele pentru Dijon – Strasbourg!

Absenti.

Dijon: Roger Assale, Anibal Chala – accidentati.

Strasbourg: Matz Sels, Idriss Saadi, Lamine Kone, Mohamed Simakan – accidentati.

Istoric confruntari directe.

In ultimele doua sezoane cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori, fiecare dintre ele are cate doua victorii obtinute pe teren propriu.

Ponturi pariuri Dijon – Strasbourg – Lily84.

Dijon a scos 5 puncte in ultimele 3 partide, insa jocul sau nu a impresionat, in cele doua remize a beneficiat de ratarile echipei adverse, decat de realizarile sale.

Strasbourg este pe val, are 3 victorii consecutive, iar in deplasare se descurca excelent, are un apetit ofensiv remarcabil, nu va pierde acest joc.

In 11 din precedentele 12 meciuri disputate in deplasare de formatia pregatita de Thiery Laurey s-au marcat cel putin doua goluri, nu vad de ce nu ar fi acum cel putin doua reusite.

Pentru partidele din Ligue 1 pot fi incercate pariuri pe cartonase, dar eu o sa merg pe mana echipei vizitatoare.

Pronostic Dijon – Strasbourg: Strasbourg sansa dubla X2 & peste 1.5 goluri cota 1.88

Pariaza pontul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!