Dinamo – Astra ponturi pariuri 11.05.2021

dinamo astra ponturi pariuri

Dinamo Bucuresti si Astra Giurgiu se vor infrunta marti seara de la ora 20.15 in cadrul mansei retur a semifinalelor Cupei Romaniei. Cainii au de recuperat un acert de un gol, dar traverseaza o perioada excelenta de forma. Partida va putea fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport.

dinamo astra ponturi pariuri

Dinamo Bucuresti.

Si-a inceput aventura in actuala editie a Cupei Romaniei in faza 16-imilor e finala, etapa in care a trecut de Viitorul Constanta cu scorul de 3-0, a urmat apoi in optimi FCSB in fata careia s-a impus cu 1-0. A urmat apoi un meci mai relaxat in sferturi cu Dunarea Calarasi, o divizionara secunda, 3-1 a fost scorul final.

Numirea lui Dusan Uhrin Jr. a fost una foarte inspirata, sub conducerea antrenorului ceh are 4 victorii consecutive in Liga, rezultate gratie carora si-a asigurat salvarea de la retrogradare. Dupa acest parcurs, biletul zilei azi poate include un rezultat pozitiv obtinut de bucuresteni.

De remarcat este insa apetitul demonstrat in respectivul interval, reusind de fiecare data sa inscrie minim doua goluri, o performanta notabila dat fiind faptul ca in primele 3 jocuri di play-off avea doar un gol.

Astra Giurgiu.

Giurgiuvenii au inceput cu un meci usor actuala campanie din Cupa Romaniei, un 5-1 pe terenul divizionarei secunde, Ripensia Timisoara. In faza urmatoare a dat piept cu ASU Poli Timisoara, pentru ca in sferturi sa infrunte tot o echipa de Liga a 2-a, Petrolul Ploiesti.

Spre deosebire de adversara sa din semifinale nu traverseaza cea mai buna perioada de forma, in ultimele 5 partide din play-out nu a obtinut decat un singur punct, ajungand pe o pozitie retrogradabila.

In urma acestor rezultate antrenorul Eugen Neagoe a fost inlocuit cu Ionut Badea, care a pregatit-o ultima data pe FC Arges, de care s-a despartit in octombrie 2020.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Dinamo (3-5-2): Esanu – Puljic, Albentosa, Bejan – Filip, Anton, Achim, Gal, Sorescu – Mihaiu, Nemec.

Astra (4-3-3): Popa – David Bruno, Graovac, Jovankovic, Lamanje – Gheorghe, Crepulja, Bae-Kane – Stahl, Krpic, Radut.

Vezi aici toate cotele pentru Dinamo – Astra!

Absenti.

Dinamo:

Astra:

Istoric confruntari directe.

Partida tur a fost castigata de Astra Giurgiu cu scorul de 1-0. In actuala editie a Ligii 1 cele doua formatii s-au infruntat de 3 ori, giurgiuvenii s-au impus in partida disputata pe teren propriu in sezonul regular, celelalte doua s-au terminat la egalitate.

Acest bilant echlibrat este principalul motiv pentru care casa de pariuri online Superbet ofera cota foarte apropiate pentru victoria fiecareia dintre echipe.

Ponturi pariuri Dinamo – Astra – Lily84.

Dinamo pare a fi o cu totul alta echipa sub comanda lui Dusan Uhrin jr., are 4 victorii consecutive in play-out, iar moralul jucatorilor si increderea in fortele proprii este la cote maxime.

Astra in schimb este in cadere libera, a fost demis antrenorul, dar nu cred ca aceasta este principala problema pentru jocul giugiuvenilor, Eugen Neagoe avand un bilant pozitiv.

Chiar daca a trecut printr-o perioada dificila, Dinamo este acum pe val, iar mare merit il au suporterii care au sustinut formatia neconditionat in clipele grele, o calificare in Cupa Romaniei ar salva sezonul si ar aduce satisfactie in randul fanilor, multumundu-le pentru ajutorul si sustinerea lor.

Pronostic Dinamo – Astra: Dinamo merge mai departe cota 3.40