Meci amânat. Ce se întâmplă cu pariul la Superbet?

Dacă ai pariat pe un meci/eveniment care a fost amânat și vrei să afli ce se întâmplă cu pariul tău, urmărește acest articol pentru a te lămuri.

Meci Amanat Ce Se Intampla Cu Pariul La Superbet

Un pariu pe un meci/eveniment anulat, întrerupt sau amânat, rămâne valabil atâta timp cât respectivul meci este reluat și se desfășoară în decurs de 48 de ore.

În cazul în care acel eveniment NU este programat să reînceapă în 48 de ore de la programarea inițială, pariul este NUL și i se atribuie cota 1 (se returnează suma pariată dacă este singurul eveniment de pe bilet).

*NOTĂ! De la această regulă fac excepție acele pariuri pentru care situația este clarificată înainte de întrerupere. Spre exemplu, dacă la meciul Real Madrid – Barcelona ai mizat pe cel puțin 3 goluri marcate și întreruperea jocului s-a făcut la scorul de 2-1, atunci pariul tău este declarat CÂȘTIGĂTOR.

Referitor la un meci de tenis, dacă evenimentul este întrerupt, atunci ești nevoit să aștepți continuarea acestuia. Validarea pariului se va face doar după cele 48 de ore de la data programării premergătoare.

În eventualitatea în care unul dintre jucători se retrage înainte de începerea meciului, se acordă cota 1!

În cazul în care unul dintre jucători se retrage în timpul evenimentului, pariul va fi validat conform rezultatului din teren (câștigător, pierzător sau nul).

Leave a Comment: