Păreri și discuții despre casa de pariuri online Superbet în 2021

Superbet este una dintre cele mai îndrăgite case de pariuri din România și este foarte des aleasă de către pariori atunci când vor să deschidă cont la o agenție online. Dacă vrei să afli câteva dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru, atunci te sfătuiesc să citești rândurile următoare. Află care este părerea jucătorilor la pariuri sportive și părerea mea despre casa de pariuri online Superbet.

pareri si discutii despre superbet

1. Motive pentru care să deschizi cont la Superbet.

 • Primești un bonus la înregistrare de până la 500 RON! Click AICI și revendică-l!
 • Pariezi de pe mobil prin aplicația Superbet pentru Android și iOS.
 • Te bucuri de promoții și pariuri exclusive (Super Cota, Super Extra, Super 6 – cote mărite în fiecare zi).
 • Poți să depui bani online și offline chiar și fără a avea card bancar.
 • Superbet este o casă de pariuri online licențiată în România din august 2016, cu valabilitate până în 2026.

2. Păreri ale pariorilor despre casa de pariuri Superbet.

 • Interfața site-ului arată urât, învechit. Sunt curios cum o să apară cea nouă la super bet online, poate va fi mai bine”.
 • Cea mai tare casă! Am retras 100 de lei direct de la agenția de pe strada mea, nu mai aștept nu știu câte zile până să îmi scot banii, ca la alte case de pariuri”.
 • Despre agenție în sine nu pot să mă plâng, cotele sunt bune, variante de pariere cu grămada, însă serviciul de asistență clienți e la pământ. Aștepți câte 10 minute pentru un răspuns banal…”.
 • Au cele mai faine pariuri posibile. Ai GG SAU 3+, 1 sau 3+, 0-5 goluri, toate combinațiile la care te poți gândi. Îți trebuie însă răbdare să le cauți în toată oferta aia uriașa. Dar în pariuri dacă nu ai răbdare atunci nu spera să faci bani. Bine Superbet!

3. Părerea mea despre casa de pariuri online Superbet.

O să încep cu un aspect negativ, pentru că cele pozitive sunt mai multe. Nu-mi place la Superbet faptul că navighezi destul de greu în site, câteodată merge chiar încet. Unele pagini sunt mai greu de găsit până te familiarizezi cu site-ul, dar părțile bune ale casei de pariuri compensează orice nemulțumire avută în utilizarea site-ului.

Dintre atuurile casei de pariuri Superbet enumăr doar câteva:

 • ofertă incredibil de stufoasă pe meciuri de fotbal și tenis – nu o să găsești la altă casă de pariuri asemenea pariuri.
 • au Super Cote zilnice, excelente pentru pariuri pe Cota 2.
 • poți să depui și să retragi bani fără cont/card bancar, din orice agenție stradală Superbet.
 • este ideală și pentru pariorii cu mai puțini bani în buzunar: depunerile și retragerile minime sunt de numai 10 RON!
 • noua platforma a site-ului arată mult, mult mai bine decât ce aveau anterior, chiar merită să deschizi cont.

Dacă încă nu te-am convins sau vrei să afli mai multe despre acest operator te invit să arunci o privire peste recenzia Superbet.

Deschide ACUM cont și pariază la Superbet!

FAQ - Întrebări frecvente păreri Superbet

Ce părere au pariorii despre Superbet?

Generalizând puțin, părerile sunt bune și foarte bune. Se mai întâmplă la unii jucători (cazuri rare) să întâmpine anumite probleme, probabil și ca urmare a unor greșeli ale lor, așa cum vei putea vedea în câteva comentarii lăsate de ei la articolul de mai sus.

Unde pot găsi păreri despre Superbet venite de la profesioniști?

Pe lângă păreri adunate de la jucători, articolul de mai sus cuprinde și experiența membrilor echipei site-ului cu casa de pariuri Superbet. Vezi ce au ei de spus și unde clasează această agenție în comparație cu concurența.

Ce spun pariorii despre retragerile efectuate la Superbet?

Clienții acestui operator beneficiază de un avantaj important când vine vorba de a scoate banii din contul online: la Superbet poți retrage bani cash, direct din agențiile stradale. Prin urmare, pariorii n-au cum să nu fie mulțumiți.

Ce motive au jucătorii la pariuri să aleagă această agenție?

Din părerile lor am înțeles că cel mai mult apreciază oferta vastă de pariuri, bonusul consistent la înregistrare sau faptul că pot paria direct din aplicația mobilă.

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply