Pariuri speciale exclusive la Superbet. Profita acum!

Agentia de pariuri Superbet se distinge fata de alti operatori printr-un aspect extrem de important pentru orice parior: variante de pariere cat mai diversificate si cote pe masura. Foarte multe dintre acestea sunt si exclusive, adica nu le poti gasi in oferta altor case de pariuri. In acest articol o sa-ti vorbesc despre ofertele speciale de la Superbet: Super Cota, Super Extra, Super 6 si Pariuri Speciale.

pariuri speciale exclusive la superbet

1. Super Cota.

Este o selectie de pariuri excelenta atunci cand iti cauti pronosticuri pentru a forma o cota de 2 sau ceva mai mare. Pe langa cotele standard pentru partidele din oferta, la unele meciuri Superbet propune cote mai mari. De exemplu, in imaginea de mai jos, cotele pe meciul lui Dinamo cu Universitatea Craiova sunt foarte bune, atat la pariurile tip solist, cat si la cele tip sansa dubla.

super cota - superbet

In imaginea urmatoare vedem insa cotele standard pentru derby-ul Ligii I.

exemplu super cota

Observam ca la victoria gazdelor cota este cu 0.2 mai mica! O diferenta atat de mare conteaza enorm atunci cand pariezi calculat, pe cote stabilite dinainte. Aceste cote poti sa le combini cu orice alte pariuri din oferta zilnica a casei de pariuri Superbet, sau pot fi combinate chiar intre ele.

2. Super Extra.

Vorbim despre o alta selectie de pariuri cu cote marite pe rezultat final. Si aceasta promotie este cu caracter permanent pe site-ul superbet, astfel ca poti profita de ea ori de cate ori vrei sa plasezi un pariu aici.

Trebuie sa tii insa cont ca pe biletele care contin pariuri din selectia Super Extra, trebuie sa ai minim 6 evenimente, fiecare cu o cota minima de 1.10. Cotele obtinute de fiecare data pe un bilet Super Extra sunt foarte atractive, astfel ca merita incercate chiar si cu mize mai moderate. Plaseaza chiar azi primul pariu cu meciuri din oferta Super Extra si castiga cu cei de la Superbet!

3. Super 6.

Este promotia mea preferata de la Superbet! Iti pune la dispozitie de fiecare data o cota de aproape 500 (cincisute)! Cat de des poti sa faci o cota de 500 din doar 6 meciuri? La aceasta casa de pariuri este foarte simplu. Iata cum functioneaza promotia:

Super 6 este un bilet fix, cu 6 meciuri. La acestea primesti cota de 2.80 pentru rezultatul final, fie ca alegi 1, X sau 2. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi pronosticurile tale pe rezultatele meciurilor si obtii deja cota de 482! Ce mai astepti? Profita acum!

Daca deschizi acum un cont la Superbet primesti si 500 Ron bonus! Click AICI!

4. Pariurile speciale Superbet.

Exceptand pronosticurile pe varianta de rezultat final, cele mai des intalnite pariuri sunt de tipul GG (ambele marcheaza) si peste 2.5 goluri (3+). Mai multe case de pariuri au implementat deja si varianta combinata, ambele marcheaza si peste 2.5 goluri (GG3+), dar la Superbet gasesti un pariu special, care cu siguranta iti va fi extrem de folositor: GG SAU 3+. Cu un astfel de pariu eviti sa pierzi pe acele rezultate enervante de 1-1 sau 3-0, cand iti pare rau fie ca nu ai ales GG, fie ca nu ai ales 3+.

Este doar un exemplu din sutele de pariuri noi cu care te intampina casa de pariuri Superbet. Acolo au fost adaugate recent 380 de pariuri noi si toate iti sunt explicate pe site-ul casei de pariuri, unde gasesti si prescurtarea variantelor de pariere, la fel ca in imaginea de mai jos.

pariuri speciale superbet

De pe site-ul acestui operator poti sa descarci lista integrala a pariurilor si te poti familiariza cu variantele pe care inca nu ai apucat sa le cunosti. Intra acum pe Superbet, deschide-ti cont si profita de multimea de pariuri disponibile. Succes!

Vezi AICI lista completa de pariuri speciale!

Leave a Comment: