Pontul zilei propus de Lavinia – 4 Decembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Vineri, 4 Decembrie 2020 este la un meci din Danemarca: SuperLiga !

PSV s-a tinut tare in deplasarea din Spania si nu au pierdut duelul cu Granada. Bifam inca un pont castigator in acest start de luna si speram ca aceasta perioada buna sa tina cat mai mult, pentru a avea timp suficient de a creste cu banca. Vreau niste sarbatori linistite si obiectivul meu pentru aceasta luna este ca pana pe data de 24 sa obtinem un profit ce sa ne garanteze finalul de an pe plus, indiferent de ultimele rezultate. Sa lasam vorba si sa trecem la urmatorul pont !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Vineri, 4 Decembrie !

pontul zilei

Odense – Aalborg

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Odense si Aalborg, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din Danemarca: Superliga !

Etapa cu numarul 11 din Danemarca este deschisa de duelul dintre Odense si Aalborg. Ne asteptam la un meci echilibrat, cel putin asa arata la o prima vedere. Odense nu are un start de sezon prea bun si ocupa pozitia a 10-a cu doar 11 puncte acumulate in 10 etape. De cealalta parte, Aalborg are sansa de a urca pe podium in cazul unei victorii in aceasta seara, dar nu ii asteapta un meci prea usor.

Odense este o echipa puternica pe teren propriu si rareori se intampla ca acestia sa nu reuseasca sa marcheze. Si Aalborg are o statistica frumoasa de gol marcat pe teren strain, dar ar fi bine ca astazi sa deschida scorul, daca vor sa obtina toate cele trei puncte. Nu am sa mergem pe solist, deoarece este un meci foarte greu si in istoricul lor vedem destule prietenii.

Ultima confruntare directa s-a terminat cu scorul de 4:3 pentru Aalborg si un scenariu de pauza – final de toata frumusetea. La fel s-a intamplat si in 2018 si 2016. Exista o prietenie destul de interesanta intre cele doua formatii si nu m-ar mira sa vedem si astazi un scenariu de genul. Chiar daca nu am avea nimic si totul ar decurge in mod normal, sansele de a vedea un meci cu goluri in ambele porti sunt destul de mari !

Pronostic recomandat: GG – cota 1.67 >> pariaza pontul aici!