Superbet – cum pariezi online în 2021

În acest articol o să-ți explic cum faci un bilet la Superbet. Vei vedea cum pariezi online la această agenție, indiferent că vorbim despre pariul simplu, multiplu sau un bilet sistem.

Superbet este cea mai cunoscută casă de pariuri stradală din România. Mulți dintre voi știți cum să pariați la o asemenea agenție cu o listă de meciuri pe un perete și un creion în mână.

superbet pariuri online

Dupa ce ai intrat pe superbet.ro în partea stânga ai lista cu toate sporturile disponibile, iar în partea superioară ai posibilitatea să alegi ziua din care să vezi meciurile. După ce ai selectat ziua dă click pe sport, țară și competiție. De exemplu eu în imagine am selectat ASTĂZI la zi, FOTBAL, ANGLIA și Anglia – Premier League.

superbet pagină pariuri online

1. Cum faci un bilet la Superbet – simplu

Începem prin a-ți arăta cum faci un bilet simplu la Superbet. Este tipul de bilet recomandat de toți pariorii profesioniști celor care vor să facă bani din pariuri. După ce ai dat click pe pronostic în dreapta se va deschide biletul de pariuri, unde va trebui să scrii miza pe care vrei s-o joci. În plus trebuie să selectezi opțiunea ONLINE și, în final, să dai click pe PARIAZĂ ACUM. Dacă nu dai click acolo biletul simplu va fi acceptat doar pentru agenția stradală (vei putea obține codul cu care să mergi în agenție).

cum faci un bilet la superbetVei putea apoi să verifici biletul tău plasat la Superbet direct din site. Ai la superbet rezultate live pe meciurile în desfășurare, și cu codul de verificare a biletului poți vedea statusul pariului tău. Mai găsești la superbet rezultate loto dacă îți place să joci la cele mai bune loterii de pe piața online.

Joacă AICI un bilet simplu la Superbet online!

2. Cum pariezi un bilet multiplu la Superbet

Aici este la fel de simplu! Adaugi alte pronosticuri pe biletul zilei la fel cum am explicat mai sus și faci cota finală. În final dă click pe PARIAZĂ ACUM pentru a plasa biletul!

superbet pariuri online - bilet multiplu

3. Cum pariezi un bilet în sistem la Superbet

Această modalitatea de a juca la pariuri un bilet în sistem este de recomandat celor care plasează pariuri pe cote mari. Aceștia chiar dacă pierd o selecție sau mai multe au câștigat biletul la final. Numărul de combinații pe care-l conține un sistem depinde de numărul de meciuri de fotbal ales și de sistemul ales.

Pentru a juca un bilet în sistem la Superbet trebuie să dai click pe “SISTEM” în partea de sus a biletului de pariuri. Miza scrisă se va împărți la numărul de combinații trecut mai sus pe bilet, scris cu roșu. Aspectul acesta este important deoarece la alte case de pariuri online se scrie miza pe variantă și aceasta va fi înmulțită, nu împărțită cu numărul de variante.

superbet pariuri online - bilet în sistem

4. Cum pariezi un bilet în sistem cu baze la Superbet

Procedura este aproape identică cu cea de la biletul în sistem. Diferența este reprezentată de bază sau baze. Un pronostic care vrei să fie bază îl alegi dând click pe FIX din dreptul acestuia. Îți va apărea selectat așa cum apare în imaginea de mai jos la meciul Leicester – Norwich. După aceea mai trebuie să selectezi sistemul, să scrii miza totală și să dai click pe PARIAZĂ ACUM.

superbet pariuri online - bilet în sistem cu baze

Dacă ai vreo întrebare despre biletele la pariuri de la Superbet poți s-o postezi în secțiunea de comentarii de mai jos. Credem că poți obține la Superbet rezultate cu orice tip de pariuri ai aborda, dar te sfătuim să joci acel stil de pariu (simplu, multiplu sau sistem) care simți că te avantajează cel mai mult!

Joacă ACUM bilete pariuri la Superbet cu bonusuri de pana la 500 lei!

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply