Verificare bilet Superbet – Cum afli dacă ai câștigat

Verificare bilet Superbet este un subiect des căutat de către pariori, din două motive simple: (1) casa de pariuri Superbet se bucură de notorietate pe piața jocurilor de noroc și (2) orice parior vrea să afle cât mai rapid dacă biletul jucat de el este câștigător sau nu.

verificare bilet superbet

În acest articol îți voi arăta cum poți să verifici statusul biletului jucat de tine la acest operator, fără a fi nevoit să te deplasezi la agențiile stradale și să apelezi la casier. Mai mult, pentru că Superbet este la momentul actual și numărul 1 în Topul caselor de pariuri online din România, îți voi prezenta și modalitatea de a verifica biletele plasate online pe platforma Superbet.

1. Verificare bilet Superbet – pariu plasat în agenție

Pentru a verifica statusul unui bilet jucat la o agenție stradală Superbet trebuie să folosești seria biletului tipărit. Această serie poate fi găsită pe fiecare bilet în partea stângă-sus sau sub codul de bare din subsolul biletului, la fel ca în imaginea de mai jos:

serie bilet superbet agenții

După ce ai identificat seria biletului trebuie să intri pe superbet.ro și să introduci seria respectivă în colțul dreapta sus al ecranului, în câmpul de Verificare bilet. Iată un exemplu:

Tot ce îți mai rămâne de făcut este să dai click pe săgeata albă de pe fundalul roșu, iar în acel moment îți va fi afișat rezultatul biletului tău (câștigător/necâștigător/în desfășurare).

Dacă te-ai folosit de aplicația Superbet (disponibilă pe Android și iPhone) pentru a alcătui biletul la pariuri, atunci poți urmări statusul biletului și în interiorul aplicației, la secțiunea ”Bilete”, categoria ”Pregătit”.

2. Cum verific bilet Superbet – pariu jucat online

În acest caz, procedura de verificare bilet este mai simplă. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi pe site-ul Superbet sau să intri în aplicație și să dai un click în partea dreaptă-sus pe numele tău de utilizator. Îți va apărea apoi un meniu din care trebuie să selectezi ”Biletele mele”, la fel ca în imagine:

verificare bilet online superbet

Ți se va deschide o pagină în care ai detaliile tuturor biletelor plasate de tine pe acest site. Pagina este împărțită în două secțiuni: Bilete În Desfășurare și Bilete Decise, dar dacă ai nevoie poți apela și la căutarea după Istoric, funcție aflată în meniul din stânga ecranului.

Dacă ai nedumeriri sau nu te descurci cu verificarea biletului scrie-ne în comentarii și îți răspundem în cel mai scurt timp.

3. Verificare rezultate Superbet

Pe lângă verificarea statusului biletelor, la acest operator poți consulta și rezultatele tuturor ponturilor la pariuri pe care ai mizat. Trebuie doar să selectezi butonul ”Rezultate” din meniul din antet și ți se va deschide o pagină cu mai multe opțiuni, ca și în exemplul de mai jos:

consultare rezultate superbet

După cum se poate observa, poți urmări rezultate live la Superbet, dar poți verifica și rezultate la LOTO sau pariuri virtuale.

Deschide cont la Superbet – 500 LEI Bonus la înregistrare

Leave a Comment: