Superbet Verificare cont

Procesul de verificare a identității contului Superbet poartă numele de KYC (know your customer). Chiar dacă unii jucători pot fi speriați de acest proces de verificare, el nu implică chestiuni foarte complicate. Vezi în continuarea acestui articol cât de simplu este să îți verifici contul de jucător la Superbet.

verificare cont superbet

Pentru început, este important de menționat faptul că procesul de verificare a identității este un pas obligatoriu de parcurs. Această procedură este inclusă în manualul de licențiere pe care orice agenție licențiată ONJN trebuie să îl respecte.

Încheierea procedurii de verificare a identității se face în maximum 30 de zile din momentul în care ți-ai alimentat pentru prima oară contul de jucător. În caz contrar, contul tău va fi blocat.

Cum verific contul la Superbet?

Pasul 1:

Intră pe platforma Superbet și autentifică-te.

Pasul 2:

În partea dreaptă sus, la profilul tău de jucător, îți vor apărea 2 mesaje, după cum îți este indicat și în imaginea de mai jos.

Apasă pe mesajul „Te rugăm să efectuezi verificarea contului”.

Pasul 3:

După ce ai urmat Pasul 2, se va deschide o fereastră cu ÎNCĂRCARE DOCUMENTE (VEZI imaginea de mai jos).

Aici trebuie să încarci o poză a actului tău de identitate (buletinul). Atenție! Toate datele de pe actul de identitate trebuie să fie vizibile și lizibile. De asemenea, poza trebuie să cuprindă toate cele 4 colțuri ale buletinului.

Pasul 4:

Apasă butonul „TRIMITE PENTRU VERIFICARE”.

Pasul 5:

Dă click pe mesajul „Trebuie să efectuezi verificarea prin SMS”. Introdu codul pe care l-ai primit la numărul de telefon pe care l-ai trecut la procesul de înregistrare.

Notă! Până la verificarea contului de jucător, suma maximă de depunere este 900 RON!

Cât durează procedusul de verificare cont Superbet?

De obicei, verificarea documentelor durează cel mult 12 ore. Însă, în cazuri excepționale, termenul poate fi extins până la 36 sau 72 de ore.

Imediat ce documentele au fost verificate, vei primi o înștiințare pe adresa de e-mail aferentă contului tău de jucător Superbet.

În cazul în care în termen de 72 de ore nu ai primit vreo înștiințare, atunci va trebuie să te adresezi echipei de Suport Clienți al acestei case de pariuri printr-un e-mail trimis la adresa [email protected]

Leave a Comment: