Caută
Close this search box.

Wolves – Tottenham ponturi pariuri 22.09.2021

wolves tottenham ponturi pariuri cupa

Campionatele importante ale Europei propun etape intermediare in aceasta saptamana cu exceptia Angliei care are programate partide din EFL Cup. Cum se stie, este o competitie plina de surprize, asta si pentru ca favoritele de obicei joaca cu echipa a doua. Wolves o intalneste pe Tottenham, intr-una dintre confruntarile echilibrate ale serii.

wolves tottenham ponturi pariuri cupa

Meciul va avea loc miercuri de la ora 21:45 si va fi arbitrat de P.Bankes. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase si daca te intereseaza cum imi fac cont la betano, viziteaza articolul de aici.

Wolves.

Nu are un inceput prea bun de campionat, avand o singura victorie si patru infrangeri in aceste 5 etape care s-au scurs de la debutul campionatului.

Vicotria a reusit-o in deplasarea de la Watford, 2-0. In schimb a pierdut pe rand de la Leicester in deplasare, 0-1, acasa cu Tottenham si Manchester United, 0-1, iar in ultima etapa tot acasa cu nou-promovata Brentford cu 0-2.

Sunt echipe care stau mai rau decat Wolves, insa asta nu este o consolare, intrucat etapele se scurg si daca nu aduna puncte se va zbate in zona fierbinte a clasamentului.

Tottenham.

Dupa un inceput entuziasmant, cu 3 victorii din tot atatea meciuri, au urmat doua infrangeri care au afectat moralul echipei, mai ales ca ambele au venit la scor.

Daca infrangerea cu Chelsea din ultima etapa a venit oarecum explicabil, 0-3, cea din deplasarea de la Crystal Pallace, cu o etapa inainte a surprins pe toata lumea.

In prima etapa a reusit chiar sa o invinga pe Manchester City, iar apoi pe Wolves si Watford, pe toate cu 1-0.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Wolves(3-4-3): Jose Sa – Saiss, Coady, Kilman – Marcal, Moutinho, Neves, Semedo – Traore, Jimenez, Trincao.

Tottenham(4-1-2-1-2): Lloris – Emerson Royal, Tanganga, Dier, Reguilon – Skipp -Hojbjerg, Winks – Alli – Lucas, Kane.

Absenti:

Wolves: H.Bueno, Jonny, P.Neto

Tottenham: –

Istoric Confruntari Directe.

S-au intalnit in campionat in etapa a doua din acest sezon, Tottenham invingand la limita, 1-0.

Ponturi pariuri Wolves- Tottenham – zamy_bz.

Tottenham n-a impresionat in niciunul din meciurile jucate in acest sezon. Poate doar in partida cu Manchester City cand a reusit sa invinga o formaatie favorita la titlu. In rest, meciurile pe care le-a castigat la limita nu au adus imaginea unei echipe capabile sa se lupte cu granzii. Daca te intereseaza si alte case pariuri online, poti vizita articolul de aici.

In schimb toate meciurile celor doua echipe au fost intesate de faulturi, fragmentari ale jocului si de cartonase. In niciun meci jucat de Tottenham in deplasare sau de Wolves acasa nu au fost sub 5. Asa ca, si in acest meci, ma astept sa continue linia aceasta.

Pronostic Wolves – Tottenhampeste 3.5 cartonase – 2.05!