Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 06.08.2021

ban pe ban cu ion dan

Este vineri din nou, iar campionatele au inceput sa apara. Weekend-ul acesta incepe si Ligue 1, iar celelalte competitii deja si-au intrat in priza. Speram sa vedem un fotbal frumos, cu goluri si fara surprize prea multe !

ban pe ban cu ion dan

FC Botosani – UTA Arad

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre FC Botosani si UTA Arad, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din Romania: Liga 1 !

FC Botosani a inceput foarte bine sezonul si dupa primele trei etape au acumulat numai putin de 7 puncte. Au avut trei meciuri grele, dar au reusit sa obtina aproape maximul din ele. In prima etapa au jucat cu FCSB (0:0), apoi au urmat victoriile cu Voluntari si Craiova, ultima fiind una de senzatie. Au intors scorul in repriza secunda, iar moldovenii vin in aceasta dupa-amiaza cu moralul ridicat si gata sa obtina inca trei puncte.

De cealalta parte, UTA Arad arata si ea ca o echipa solida pana acum. Acestia au scos doar 5 puncte in primele meciuri, dar ce este cel mai important pentru aradeni, nu au pierdut niciun meci. Dupa 0:0 cu Farul in prima etapa, a urmat victoria din deplasare cu Arges si remiza 1:1 cu FCSB. Putem spune ca in ultimul meci au pierdut doua puncte, deoarece ros-albastrii au reusit sa marcheze in minutul 90. Cu siguranta astazi vor trage la victorie, dar vor avea un meci foarte greu, asa ca mergem pe varianta Peste 1.5 goluri !

BW Linz – St. Polten

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre BW Linz si St. Polten, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul trei din Austria: 2. Liga !

Linz are un start de sezon perfect, iar dupa primele doua etape se claseaza pe primul loc, cu maximul de puncte obtinut. Numai putin de 6 goluri au reusit sa marcheze si a primit unul singur, iar la cum a aratat echipa in aceste doua meciuri, cu siguranta vor trage la promovare in acest sezon. Astazi au un meci ceva mai greut, deoarece au in fata un adversar „ranit” si care le-a pus probleme aproape de fiecare data cand s-au intalnit. Totusi, acestia pleaca cu prima sansa la victorie si ma astept sa conteze in atac, mai ales dupa forta ofensiva aratata.

De cealalta parte, St.Polten nu se regaseste in acest start de sezon in care nu au reusit sa acumuleze niciun punct. In ultima etapa au plecat favoriti in duelul cu Rapid, iar dupa primele 45 de minute totul parea ok. Ce a urmat dupa, nu se explica, Rapid reusind in doar doua minute sa intoarca scorul. Linz este in mare forma, in timp ce Polten are nevoie urgenta de puncte, asa ca mergem pe varianta Peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri: 06.08.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!