Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 15.04.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Am mers „la sigur” ieri pe favoritele din Liga a 2-a si Cupa Romaniei si am avut de castigat. Cele doua echipe au castigat fara probleme si ne ofera o gura de oxigen dupa o serie neagra in care intrasem. Nici astazi nu am de gand sa fortez prea tare, asa ca am sa apelez la doua cote micute, dar cu sanse bune de reusita !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Poli Timisoara – Rapid Bucuresti

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Poli Timisoara si Rapid Bucuresti, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Play Off-ul pentru promovare !

ASU Poli Timisoara are o sansa astazi de a urca pe locul 4, ultimul ce permite participarea la barajul pentru promovare. O victorie astazi i-ar duce la 36 de puncte, devansand-o pe Dunarea Calarasi, formatie ce a fost umilita ieri de CS Mioveni. Nu le va fi deloc usor, deoarece intalnesc o echipa in forma maxima, ce iti poate marca in orice secunda. In doua meciuri au primit un singur gol si nu au marcat niciunul, asa ca astazi ar trebui sa iasa la joc, asta daca vor sa aibe sanse la promovare.

De cealalta parte, Rapid Bucuresti a mers perfect pana in acest moment al Play Off-ului si au sanse mari de a merge direct in Liga 1. O victorie astazi i-ar duce direct pe primul loc si ar pastra o diferenta de 4 puncte fata de locul 3. Giulestenii au un moral foarte bun dupa 5 goluri marcate in doua meciuri si din punctul meu de vedere este cea mai ofensiva echipa din acest Play Off. Mizez pe minim doua reusite in aceasta intalnire, iar cota este una foarte, foarte buna !

Bursaspor – Bandirmaspor

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Bursaspor si Bandirmaspor, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 30 din Turcia: 1. LIG !

Avem astazi un meci fara „miza” si ma refer strict la promovare sau retrogradare. Cele doua echipe se afla la mijlocul clasamentului, mai exact pe locurile 10 si 11, fara sanse de a obtine sau pierde ceva in acest final de sezon. Bursaspor are 47 de goluri marcate si 46 primite in 29 de etape, iar din punctul meu de vedere este o formatie ce joaca timp de 90 de minute fara sa se gandeasca la urmari.

De cealalta parte, Bandirmaspor este o alta echipa deschisa, dar echilibrata in acelasi timp. 37 este numarul de goluri primite si marcate pana in acest moment si cu siguranta nu se vor baricada nici in aceasta seara. Este clar un meci de goluri, deoarece nimeni nu joaca sub presiune, iar ambele echipe sunt construite pentru un joc deschis si aerisit. Am sa aleg varianta de la Superbet : ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri !

PONTURI PARIURI 15.04.2021

Pariază biletul AICI și iei 39 lei fără depunere!