Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 19.06.2021

ban pe ban cu ion dan

Slovacia a demonstrat ca victoria cu Polonia din prima etapa a fost o simpla intamplare si ca nu au fata sa treaca de grupele EURO 2020. Pierdem inca un bilet, iar situatia este critica pentru noi. Nu mai avem voie sa gresim deloc pana la finalul lunii pentru a termina pe plus si asta chiar este un hop foarte greu !

ban pe ban cu ion dan

Ungaria – Franta

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Ungaria si Franta, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul doi din grupa F de la EURO 2020 !

Ungaria a luptat frumos in prima etapa cu Portugalia, dar au avut ghinion pe final de meci. Guerreiro a avut parte de ceva noroc in minutul 84, iar mingia trimisa de el a fost deviata in poarta. Acela a fost momentul cheie, iar echipa Ungariei a picat moral si fizic. Ungurii nu au jucat deloc rau, dar intr-o grupa cu Franta, Germania si Portugalia, este foarte greu sa obtii ceva.

De cealalta parte, Franta a aratat ca o echipa mare in fata Germaniei si au reusit sa obtina trei puncte extrem de importante. Scorul putea fi mult mai mare, dar sistemul VAR a intervenit de doua ori si a anulat golurile lui Benzema si Mbappe. Franta nu are voie sa faca vrun pas gresit, deoarece grupa este una foarte dificila. Ma astept ca acestia sa isi castige meciul fara probleme, asa ca merg pe varianta 2 si Peste 1.5 goluri !

Portugalia – Germania

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Portugalia si Germania, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul doi din grupa F de la EURO 2020 !

Portugalia a tremurat serios in prima etapa cu Ungaria, dar valoarea in plus si experienta si-au spus cuvantul, iar finalul de partida a fost al lor. In rest au dominat destul de timid, desi ma asteptam sa vedem altceva de la aceasta echipa. Bruno Fernandes aproape nu a existat cat a stat pe teren, iar Ronaldo nu mai este jucatorul ce a fost o data. Astazi au in fata un adversar mult mai puternic si chiar nu ii vad prea bine.

De cealalta parte, Germania a luptat cat a putut in prima etapa din aceasta grupa, dar din pacate pentru ei au fost invinsi de catre Franta. Germania nu mai este acea echipa ce matura cu orice adversar pe care il intalnea, dar chiar si asa, ramane o formatie puternica. Eu unul nu ii vad sa iasa din faza grupelor, asa ca astazi nu cred ca vor pierde in fata Portugaliei !

Ponturi Pariuri: 19.06.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!