Biletul zilei baschet 18.01.2021

Doua meciuri din NBA mi-au atras atentia pentru a forma biletul zilei de astazi din baschet. Am ales sa mizez pe doua pronosticuri de under, care la final vor forma o cota destul de buna, de 2.29.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 18 IANUARIE 2021

Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks (ora 02:30)

In aceasta noapte avem parte de o adevarata batalie intre doua dintre cele mai bune echipe din Conferinta de Est. Nets si Bucks sunt pregatite sa ne ofere o confruntare care sa ne tina cu sufletul la gura. Bookmakerii se asteapta sa vedem si multe puncte in aceasta partida, insa liniile setate la meciul din Brooklyn mi se par totusi mult prea mari.

Sa nu uitam ca Milwaukee este una dintre echipele care in acest sezon le permit sa inscrie adversarelor sub 110 puncte pe intalnire. In actuala stagiune, Bucks au avut doar doua partide in care am vazut minim 245 de puncte. Brooklyn a avut la randul ei doar trei astfel de confruntari, de aceea atac aceasta linie de under.

Bineinteles ca pe parchet se vor afla jucatori ofensivi exceptionali, precum Durant, Harden sau Giannis. Totusi, acest meci va fi castigat de catre echipa care se va apara mai bine. Cred ca cei doi antrenori stiu ca aceasta va fi cheia succesului si ma astept sa vedem doua grupari asezate foarte bine in propria jumatate de teren.

Los Angeles Lakers – Golden State Warriors (05:00)

Al doilea meci de under al serii vine din Staples Center din Los Angeles. Acolo Lakers va primi vizita lui Golden State Warrios. Am ales aici o linie de 232.5 puncte, care de asemenea o consider mult prea mare pentru o astfel de confruntare.

Lakers n-a avut in acest sezon meciuri cu prea multe puncte. LA joaca foarte bine atunci cand vine vorba de ofensiva, insa stie de asemenea sa se apere excelent. Echipa gazda ocupa locul trei intr-un clasament al apararilor din NBA si le permite adversarelor sa marcheze in medie doar 104.4 puncte pe intalnire. Doar primul meci a lui Los Angeles din acest sezon a fost de peste 232.5 puncte, restul fiind de under.

Golden State nu mai are ofensiva din sezoanele trecute. Intr-un top al ofensivelor, Warriors ocupa doar locul 14. In actuala stagiune doar patru partide ale echipei vizitatoare au fost de peste 232.5 puncte. Pana acum Warriors au cam avut probleme sa inscrie multe puncte in fata echipelor cu aparari puternice. Cred ca nici acum Golden State nu va face mare lucru in Staples Center, iar duelul in general va fi unul de under.