Ponturi baseball MLB 27.07.2021

Lista de recomandări de astăzi este formată momentan din două tips-uri baseball-MLB. Revin puțin mai târziu cu o actualizare în cazul în care reușesc să mai extrag încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi din baseball

Kansas City Royals vs Chicago White Sox (ora 03:10)

Prima vizită o facem pe Kauffman Stadium, acolo unde avem jocul secund din seria dintre Kansas City-White Sox. Alb-albaștrii au reușit să se impună în prima partidă, scor 4-3. Tind să cred că Sox va restabili egalitatea.

Aceștia dețin a 4-a cea mai eficientă ofensivă din ligă, medie de 5,20 run-uri înscrise pe partidă. Dețin și un batting average foarte bun (.252). La movilă se va afla Dylan Cease, pitcher cu un parcurs destul de bun până acum.

A fost titularizat în 20 de confruntări în stagiune, timp în care a permis un total de 51 de run-uri pe 102,2 inning-uri, medie de un run cedat la două perioade. Intră în joc cu un bilanț de 7W-6L și o ERA de 4.21

De cealaltă parte, Kansas traversează o perioadă excelentă, ajungând la 6 victorii consecutive. Există premize ca acest strike să se încheie. Gruparea din Kansas are o linie ofensivă destul de slăbuță, medie de 4,37 run-uri înscrise pe partidă.

În plus, îl vor avea la movilă pe Brad Keller, un pitcher destul de modest. Are 72 de puncte cedate pe 101,2 inning-uri. Deține un bilanț de 7W-9L și o ERA de 5.84. În ultimele 4 dueluri cu Sox, Keller a cedat 13 puncte pe 20,2 inning-uri.

Pont: Chicago White Sox câștigă meciul, cota 1.85@ Betano

San Diego Padres vs Oakland Athletics (ora 05:10)

Mergem și în „Slam Diego”, acolo unde avem deschidere de serie între Padres (58W-44L) și Oakland (56W-45L). La acest prim joc din serie am să merg pe linia de sub 5,5 run-uri marcate de Tatis&Co.

Padres se află pe locul 10 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă. Au o medie de 4,88 run-uri înscrise pe partidă. Le va fi foarte greu astăzi să depășească această medie, deoarece adversarul întâlnit la movilă va fi James Kaprielian.

James este unul dintre principalii pitcheri ai grupării din Oakland. A evoluat până acum în 12 jocuri, timp în care a permis doar 20 de puncte pe 68 de inning-uri, medie de un run cedat la aproximativ 3,5 inning-uri.

Intră în joc cu un bilanț de 5W-3L și o ERA de 2.65. Oakland stă foarte bine și în zona de bullpen. Pitcherii disponibili au înregistrat până acum o ERA generală de 3.33. În 10 din ultimele 11 intâlniri directe, Padres a puncat de maxim 5 ori.

Pont: Sub 5,5 run-uri San Diego Padres, cota 1.55@ Betano

Baltimore Orioles vs Miami Marlins (ora 02:05)

Ultima recomandare din listă vine de la deschiderea de serie dintre Orioles (34W-64L) și Marlins (43W-57L). Tind să cred că Miami se va impune în acest joc, dar pentru siguranță, aleg să investesc în linia de peste 3,5 run-uri înscrise de aceștia.

Marlins deține una dintre cele mai slabe ofensive din ligă, medie de doar 4,01 run-uri înscrise pe partidă. În mod normal, în duelul din această seară, media respectivă ar trebui să fie depășită fără prea mari probleme, deoarece Baltimore intră în joc cu Spenser Watkins ca starter.

Deși are deja 28 de ani, Watkins a fost debutat în MLB cu puțin timp în urmă. A adunat 4 prezențe la movilă, timp în care a cedat 11 hits și 3 runs pe 16,1 inning-uri. Chiar dacă acesta va continua să aibă prestații solide, nu îmi fac prea mari probleme, deoarece Baltimore are un bullpen modest.

Pitcherii disponibili au înregistrat până acum o ERA generală de 5.14 (5.98 în ultimele 3 jocuri). În 6 din ultimele 9 jocuri directe, Marlins a punctat de minim 4 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pont: Peste 3,5 run-uri Miami Marlins, cota 1.52@ Betano