Baumbet – cum efectuezi prima depunere in 2021

Nu ai mai depus bani pana acum la Baumbet si nu stii cum sa o faci? Nu e nicio problema, vei vedea cat este de usor in randurile urmatoare. Iti voi explica pas cu pas tot ce trebuie sa faci. De asemenea, iti voi arata si cum poti lua bonusul de 100% din prima depunere pana la 500 RON, astfel incat sa incepi sa joci la pariuri online cu mai multi bani.

Deschide AICI cont la casa de pariuri nr. 1 în țară!

baumbet depunere bani

In primul rand trebuie sa ai un cont de jucator la Baumbet. Daca nu stii cum sa te inregistrezi la Baumbet, ai pe site un articol explicativ: Cum deschid cont la Baumbet.

Dupa ce te loghezi in contul de jucator, trebuie sa dai click pe butonul “Depozit” aflat in partea superioara a paginii. Se va deschide o fereastra precum cea din imaginea de mai jos, unde poti vedea metodele de plata disponibile, precum si sumele minime si maxime ce pot fi depuse.

baumbet metode depunere

Baumbet – depunerea cu cardul

Voi incepe prin a-ti explica cum poti sa depui bani cu cardul la Baumbet, deoarece aceasta este cea mai utilizata metoda de plata la pariurile online.

In primul rand, trebuie sa introduci suma de bani pe care vrei s-o depui, iar apoi sa apesi pe butonul “Depune Acum” din dreptul imaginii cu cardurile Visa si Mastercard. Se va deschide o fereastra de forma:

baumbet depunere cu card

Fiind vorba despre prima depunere, va trebui sa introduci datele cardului in campurile afisate. Selectezi mai intai tipul cardului, apoi introduci numarul acestuia, data expirarii, codul de securitate, numele detinatorului cardului si asta este tot.

La urmatoarea depunere va fi mult mai simplu, deoarece cardul va ramane inregistrat in sistem si va trebui doar sa introduci codul de securitate.

In cazul in care intampini vreo problema la depunerea cu cardul (desi n-ar trebui), poti contacta serviciul de Live Chat care te va ajuta sau poti sa ne scrii noua, in sectiunea de comentarii.

Baumbet – depunere prin Skrill, Neteller si Paysafecard

Aceste 3 metode de plata pot fi tratate impreuna, deoarece sunt asemanatoare. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci suma pe care vrei s-o depui si sa apesi butonul “Depune Acum” din dreptul metodei de plata dorite.

Se va deschide o fereastra in care trebuie sa introduci adresa contului Skrill/Neteller/Paysafecard, apoi vei fi redirectionat catre site-ul portofelului electronic si de acolo vei putea foarte usor sa finalizezi tranzactia.

Cum obtii bonusul de 500 RON?

baumbet bonus înregistrare

N-am uitat de bonusul de care am scris la inceputul articolului. Acesta este in valoare de 100% la prima depunere, in limita a 500 RON.

Pentru a lua bonusul, dupa ce ai efectuat prima depunere trebuie sa dai click pe butonul “Promotii” si sa selectezi oferta “100% bonus de Bun Venit pana la 500 RON“.

In pagina nou deschisa trebuie sa apesi pe “IA BONUSUL ACUM” si asta este tot. Joaca la pariuri online o data suma depusa si vei putea sa mizezi ulterior si pe banii bonus.

Leave a Comment: