Baumbet – cum iau bonusul de bun venit (2021)

Daca ai intrat pe acest articol ma gandesc ca vrei sa afli cum iau bonusul la Baumbet nu-i asa? In cele ce urmeaza iti voi oferi toate detaliile necesare despre bonusul de 500 RON de la Baumbet si te voi invata ce trebuie sa faci pentru a-l putea primi.

Click AICI pentru a deschide cont la cea mai bună casă de pariuri din România!

baumbet bonus 100%

Despre bonusul Baumbet – 100% pana la 500 RON

Daca nu stiai deja, Baumbet ofera clientilor noi un bonus de 100% la prima depunere. Acest bonus se acorda automat după momentul efectuării depunerIi, care nu trebuie să fie mai mică de 50 de lei.

Cum iau bonusul la Baumbet – 500 Ron?

Iata cum iau bonusul la Baumbet jucatorii de pariuri in 2020:

  1. Îți deschizi cont la Baumbet – dacă nu te descurci, ai în acest articol toate informațiile necesare;
  2. Selectezi butonul de Promoții din meniul principal, iar din pagina nou deschisă vei alege oferta ”100% bonus de Bun Venit până la 500 RON” (vezi imaginea).

baumbet promoții

3. În pagina nou deschisă, trebuie să dai click pe butonul “IA BONUSUL ACUM” și vei fi redirecționat către pagina de depunere.

Pentru a profita la maxim de acest bonus de bun venit îți recomand să depui 500 RON, astfel încât să începi să joci la pariuri online cu o sumă totală de 1000 RON la casa de pariuri online.

Care sunt condițiile de rulaj pentru bonus?

Baumbet are condiții de rulaj foarte ușor de îndeplinit:

  • trebuie să rulezi bonusul+suma depusă de 6 ori pentru a-l transforma în bani reali
  • cota minimă eligibilă pentru rulaj este de 1.90, iar pronosticurile de pe bilet trebuie să aibă cota minimă 1.50
  • se iau în considerare pentru rulaj atât pariurile pre-meci, cât și cele live, însă pariurile închise cu cash-out sau cele pe cartonașe, cornere, etc. nu se vor lua în calcul.
  • ai la dispoziție 15 de zile pentru îndeplinirea acestor condiții

Acestea sunt cele mai importante reguli impuse de operator pentru a intra în posesia bonusului de bun venit. Îți recomand însă să parcurgi toți termenii și condițiile promoției de pe site-ul agenției, pentru a evita situația în care ajungi să pierzi bonusul fără să știi de ce.

Dacă ai nelămuriri legate de obținere bonus la pariuri scrie-ne în comentarii despre problema ta și vom găsi împreună o rezolvare.

Descoperă AICI cel mai tare bonus oferit pariorilor români!

Leave a Comment: