Cum descarci aplicatia pentru pariuri de la Baumbet (2021)

Baumbet este o firma cu sediul la Sibiu care la inceput oferea pariuri sportive doar in agentiile stradale. Dupa ce s-au extins in mai multe orase invecinate, reprezentantii acestei firme au facut si pasul catre mediul online si acum poti sa pariezi si din fata laptopului, de acasa.

Baumbet apk descărcare

1. Are Baumbet aplicatie de pariuri pentru mobil?

În momentul actualizării acestui articol, 30 ianuarie 2020, aplicația pentru pariuri de la Baumbet este în lucru. Echipa baumbet.ro speră să finalizeze cât mai curând procesul de dezvoltare a aplicației, astfel ca după lansarea ei pariorii să poată juca în cele mai bune condiții și de pe telefonul mobil sau de pe tabletă.

2. Top 3 aplicatii pariuri pentru mobil

Dintre casele de pariuri de top le-am ales în topul de mai jos pe cele care dispun de aplicații pentru pariuri pe mobil de foarte bună calitate.

2.1 Aplicatia de pariuri Betano

Aplicatia de pariuri de la Betano este pe primul loc in acest top pentru ca are optiunea “Talk ‘n Bet”care inseamna ca poti sa pariezi online doar folosind comanda vocala. Este un pas inainte pentru pariorul roman care se grabeste sa prinda un ultim meci pe bilet sau sa parieze live rapid. Poti sa dictezi suma de bani si echipa care vrei sa castige sau poti sa gasesti un anumit campionat de fotbal, baschet, handbal etc.

De pe mobil la Betano poti sa alegi echipa favorita doar la un click distanta, poti sa accesezi imediat promotiile si bonusurile pentru cei care pariaza de pe telefonul mobil, poti sa setezi sa nu mai fi delogat niciodata dupa ce ai introdus parola si userul.

Deschide cont AICI la Betano – Ai bonus 500 RON!

2.2 Aplicatia de pariuri Netbet

Aplicatia pentru mobil de la Netbet are acelasi numar de meciuri si pariuri sportive ca si pe desktop. Daca nu mai ai incredere intr-un pariu poti sa dai “Cash out”, poti sa te uiti la meciurile de fotbal sau tenis live video de pe mobil.

Descarca aplicatia NetBet si pariaza AICI!

2.3 Aplicatia de pariuri Fortuna

Cu aceasta varianta pentru mobil a aplicatiei Fortuna poti sa personalizezi bara de instrumente, adica alegi ce anume sa vezi pe prima pagina a aplicatiei., sa faci depuneri si retrageri, sa beneficiezi de bonusuri pentru pariorii care risca bani pe mobil, poti sa plazezi pariuri pre-match sau pariuri live unde adrenalina creste.

Pariază la Fortuna si ia bonusul de 500 LEI de AICI!

Leave a Comment: