Există o aplicație de pariuri pentru mobil la Baumbet în 2021?

În acest moment (ianuarie 2020) nu există o aplicație de pariuri sportive pentru mobil la Baumbet. Staff-ul casei de pariuri s-a gândit, totuși, la cei care vor să parieze oriunde s-ar afla. Astfel, este pusă la dispoziție o platformă ușor de utilizat atât de pe telefonul mobil, cât și de pe tabletă.

Vezi AICI care e cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil!

Baumbet app

Platforma destinată dispozitivelor mobile foloseste cele mai noi tehnologii de Responsive Web Design pentru ca tu să ai cea mai bună experiență cand poti paria de pe telefon. Pe această platformă o să găsești exact același număr de evenimente și tipuri de pariuri ca și pe varianta desktop, astfel încât nu există nicio diferență la oferta de pariere dintre cele două platforme.

Se poate spune că singurul dezavantaj al lipsei unei aplicații mobile este că n-o să poți rămâne logat tot timpul și nu vei putea primi notificări legate de pariurile tale. Probabil acest lucru îi va încurca doar pe acei pariori care pariază aproape tot timpul de pe telefonul mobil și vor trebui să se logheze în cont de fiecare dată când intră pe site-ul site-urilor de pariuri.

Ca să accesezi platforma mobilă trebuie doar să intri în browser-ul dispozitivului mobil și să introduci adresa website-ului: baumbet.ro. Urmează să te loghezi normal pe site ca și cum ai fi pe varianta pentru desktop și, în final, nu-ți mai rămâne decât să cauți pariurile dorite.

Trebuie să mai știi că te poți bucura pe această platformă de toate detaliile contului tău, poți efectua depuneri/retrageri și chiar poți apela la serviciul de relații cu clienții prin intermediul chat-ului online și, bineînțeles, poți juca cele mai bune ponturi pariuri ale zilei.

Îți recomandăm să pariezi la această casă de pariuri – Deschide cont!

Leave a Comment: