Baumbet verificare bilet

Dacă ai jucat un bilet la Baumbet și ești nerăbdător să afli dacă este câștigător, atunci urmărește acest articol pentru a vedea pașii pe care trebui să îi urmezi pentru a verifica online biletul pe care l-ai plasat.

casa de pariuri baumbet

Pentru început, este important de menționat faptul că agenția Baumbet stă la dispoziția pariorilor care preferă să joace în agențiile stradale, dar, mai nou, și la dispoziția celor cărora le place să parieze online (aceștia din urmă reprezentând de altfel o pondere din ce în ce mai mare în ultimii ani).

Verificare bilet Baumbet jucat la agențiile stradale

Dacă ai jucat un bilet într-o agenție de pariuri stradală Baumbet și nu la case de pariuri online și vrei să știi dacă acesta este câștigător/pierzător sau dacă mai sunt evenimente în curs de desfășurare, nu ești nevoit să mergi la o agenție stradală. Poți face chiar tu verificarea biletului la Baumbet, procedura fiind una destul de simplă.

Pasul 1: Accesează site-ul www.baum.bet.

Pasul 2: Selectează „BILET VIRTUAL” din meniul principal aflat în partea de sus a site-ului (meniul cu fundalul roșu).

Pasul 3: După cum poți observa și în imaginea de mai jos, în partea dreaptă sus îți va apărea o casetă albă cu un scris șters: Cauta Oferta/Verifica Bilet. Selectează acea casetă și introdu codul biletului tău jucat offline. Apoi apasă Enter sau dă click pe pictograma în formă de lupă din partea dreaptă.

verificare online bilet baumbet

Verificare bilet Baumbet jucat online

  1. Accesează site-ul www.baumbet.ro (diferit față de cel de la biletele off-line).
  2. Introdu numele de utilizator (adresa de e-mail) și parola pentru autentificare.
  3. Accesează secțiunea Contul Meu, apoi selectează Istoric Cont și dă click pe Istoric Pariuri Sportive.
  4. Alege filtrele dorite în funcție de dată, categorie sau/și statusul biletului (câștigător, pierzător sau în desfășurare).

Baumbet verificare bilet fotbal – rezultate online

La fel ca în cazul verificării biletului plasat off-line (la agenții stradale), pentru început trebuie să accesezi site-ul www.baum.bet și să selectezi rubrica BILET VIRTUAL. Apoi, bifezi secțiunea „Rezultate”, exact cum îți apare în imaginea de mai jos.

verificare rezultate la baumbet

În partea stângă, sub meniul cu Oferte, Pariuri Live, Rezultate, Statistici, KENO, BetBalls și Curse Virtuale, găsești un filtru ce îți permite să vezi rezultatele din ziua respectivă, de acum 3 zile, de acum o săptămână sau oferta completă. Reține că poți oricând alege să deschizi cont la o agenție care îți permite să urmărești în direct meciuri online direct pe site-ul casei de pariuri.

De asemenea, poți selecta sportul pentru care vrei să vezi rezultatele: Fotbal, Tenis, Baschet, Handbal, Hochei pe gheață, Volei, Baseball, Badminton sau Tenis de Masa.

Leave a Comment: