Betano iti ofera un tip de pariu care iti poate aduce castiguri imense

Nu stiu altii cum joaca la pariuri, dar eu din cand in cand prefer sa risc cativa lei si pe pariuri fanteziste. Astfel de pariuri le prinzi greu, dar este suficient sa prinzi unul singur ca sa dai marea lovitura.

Unul din pariurile cu cote mari preferate de mine este cel de tipul: primul marcator si scor corect in meci. Cotele pentru astfel de combinatii sunt uriase, dar este drept ca si sansele de castig sunt mari.

La Betano poti miza pe un bilet chiar si 1 RON. Astfel intr-un weekend poti incerca pana la 10 combinatii, pe meciuri diferite, si daca macar una dintre ele va fi castigatoare profitul va fi asigurat, iar de la 3 combinatii in sus suma castigata ar fi foarte mare.

betano pariu dublu

In oferta de pariere de la Betano (deschide cont acum – bonus 500 RON) vei gasi acest tip de pariu denumit Pariu dublu pe primul marcator si scor corect, dar vei mai avea si optiunea Pariu dublu pe ultimul marcator si scor corect, caz in care pariezi pe scorul corect al meciului si pe jucatorul care va inscrie ultimul gol.

Joaca AICI pariuri online la Betano!

Bonusuri si promotii la Betano Romania:

  • bonus 100% din prima depunere pana la 500 RON.
  • castig suplimentar de pana la 50% la biletele multiple pe fotbal si baschet.
  • rambursari de miza (maxim 100 RON) pentru bilete multiple pierdute la limita.
  • rambursari de miza pentru anumite pariuri pierdute pe meciuri care se termina 0:0.
  • cote pariuri cu Marja 0% pentru rezultat final 1×2 la cele mai tari meciuri ale zilei
  • castig asigurat pentru un pariu pe anumite ligi daca echipa pe care s-a pariat conduce cu 2:0, chiar daca la final este egalata sau pierde.

Salvează

Salvează

Leave a Comment: