• Home »
  • Betano »

5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Betano în 2021

Agenția de pariuri online Betano a reușit să crească rapid în preferințele pariorilor români. În acest articol mi-am propus să-ți prezint 5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Betano.

lucruri pe care trebuie să le știi despre Betano

Deschide cont AICI la Betano, ai bonus 100% până la 500 RON la prima depunere!

1. Zilnic are 1-2 meciuri cu cele mai bune cote de pe piață

marjă 0% la betanoDatorită promoției Marjă 0% Betano propune zilnic una sau două partide, în general cele mai interesante ale zilei, la care oferă cele mai bune cote de pe piață pentru rezultatul final 1×2. Casele de pariuri online au, în general, un payout de maxim 96%. La meciurile selectate de Betano pentru a avea Marjă 0% acest payout este aproape de 100%, mai bine spus de peste 99.5%.

Mai multe despre această ofertă Betano găsești în articolul: https://10pariuri.ro/bonusuri-pariuri/betano-marja-0/.

2. Este cea mai bună casă de pariuri pentru pariuri de tipul minutul următorului gol

Din câte am analizat ofertele caselor de pariuri n-am mai văzut în altă parte tipuri de pariuri precum: următorul gol înainte de minutul 10, 20, 30 etc – da sau nu; echipa gazdă marchează înainte de minutul 10, 20, 30 etc – da sau nu, bineînțeles că aceeași opțiune este valabilă și pentru echipa oaspete. Astfel, dacă nu ești mulțumit de cota existentă la un meci pentru gol marcat în meci de echipa x poți paria pe faptul că acea echipă va înscrie înainte de minutul 70 sau 80 pentru o cotă ceva mai bună.

3. Are aplicație pentru mobil

betano app mobile Pariurile plasate de pe mobil reprezintă viitorul în acest domeniu. Foarte multă lume navighează mai mult pe internet de pe telefon sau tabletă decât de pe pc sau laptop. Acest lucru îl știu și cei de la Betano, care oferă o aplicație pentru mobil pe dispozitive cu iOS, dar și pentru Android. Datorită politicii Google Play persoanele care au un dispozitiv cu Android vor trebui să descarce aplicația de pariuri Betano direct de pe site-ul casei de pariuri.

Dă click AICI și descarcă aplicația pentru pariuri de la Betano!

4. Este singura casă de pariuri la care putem plasa pariuri prin comandă vocală

Funcția este foarte utilă atunci când pariezi live de pe mobil, unde este disponibilă-n prezent. Dacă vrei să pariezi pe rezultatul final al unui meci live nu trebuie decât să activezi microfonul dispozitivului mobil, să spui numele echipei pe care vrei să joci și suma pe care ai de gând s-o pariezi. Aceasta va apărea pe talonul de joc. Va mai trebui doar să dai click pe Pariați pentru a plasa pariul.

Opțiunea este utilă, deoarece nu mai pierzi timpul să dai scroll în oferta pentru a găsi meciul dorit. Pur și simplu activezi microfonul pe pagina de pariuri live a agenției, spui numele echipei și suma (de ex. FCSB 30 lei) și vei avea acest pariu pe talonul de pariuri. Nu mai trebuie decât să plasezi pariul efectiv.

Momentan opțiunea este valabilă doar pentru dispozitivele mobile cu iOS și pe tipul de pariu rezultat final.

5. Lipsesc handicapurile asiatice

Dacă până acum am pus accent pe plusurile casei de pariuri, în final vreau să scot în evidență și un minus. Acesta este lipsa handicapurilor asiatice. Dacă ai pariat până acum doar la agențiile stradale nu vei considera acesta un minus așa de mare, cum l-ar considera cineva care preferă să joace pariuri cu handicap asiatic la o altă agenție de pariuri online.

Aceste 5 lucruri consider că trebuie să le știi înainte de a plasa pariuri online la Betano, casă de pariuri care la prima depunere oferă bonus 100% până la 500 RON, adică depui 500 RON și pariezi cu 1.000 RON.

Înregistrează-te AICI la Betano și ia bonusul de până la 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează