5 motive să pariezi la Betano în 2021

În cazul în care încă n-ai încercat pariurile la Betano vreau să-ți prezint în continuare 5 motive pentru care ar trebui să deschizi cont acum și să alegi acest operator de jocuri de noroc online care operează legal în România.

motive să pariezi la Betano

  1. Printre cele mai bune cote de pe piață – am comparat în ultimele luni cotele oferite de principalele case de pariuri online legale și Betano a fost mai tot timpul în top. În plus mai are și o promoție denumită “Marjă 0%” prin care sunt oferite cote mult crescute față de oricare altă casă de pariuri online.
  2. Seriozitatea agenției – personal n-am avut nici cea mai mică problemă în acest an în care am jucat la ea. Validarea pariurilor, răspunderea la diversele întrebări adresate prin live chat sau timpul de chiar o zi pentru efectuarea unei retrageri sunt motive care mă fac să cred că vorbim de o agenție de pariuri serioasă.
  3. Bonus Betano 100% la primul depozit – dacă depui între 25 și 500 RON vei primi un bonus egal ca valoare cu sumă depusă de tine. Condițiile de rulaj nu sunt de speriat: de 5 ori suma depusă + bonusul pe cote de minim 1.65 în decurs de cel mult 90 de zile.
  4. Bonusuri și promoții – suplimentar bonusului pentru prima depunere vei mai avea parte de bonusuri precum: returnare de miză pe meciuri care se termină 0:0, dar și un bonus pentru bilete cu mai multe pronosticuri. Ocazional mai sunt propuse și alte oferte promoționale. Trebuie să verifici site-ul agenției pentru a descoperi aceste bonusuri, denumite și Misiuni.
  5. Meciuri live video – Betano transmite foarte multe meciuri live din cele mai diverse sporturi și competiții. Am verificat în 2 seri consecutive și-n oferta de meciuri live streaming erau 9-10 evenimente disponibile pentru următoarele ore.

Dacă cumva ai pariat deja la Betano te aștept și pe tine să ne prezinți ce motive te-au determinat să joci la acest operator.

Pariază la Betano! Click AICI pentru un bonus de 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment: