Betano apk – Cum descarci aplicația pe telefon sau tabletă

Betano apk este instrumentul folosit de tot mai mulți pariori profesioniști atunci când plasează pariuri de pe telefonul mobil sau tabletă. Află din acest articol-tutorial cum îți instalezi aplicația pas cu pas pe dispozitive cu sistem Android sau iOS!

cum descarci aplicatia

Sunt nenumărate motive pentru care merită să downloadezi aplicația Betano pentru telefonul mobil sau tabletă. Cele mai importante sunt acelea că vei găsi mult mai ușor evenimentele pe care dorești să le joci, vei naviga mult mai rapid pe platforma operatorului și nu va trebui să deschizi de fiecare dată un browser atunci când vrei să pariezi.

1. Cum instalez betano apk pentru iOS?

Ca să faci download la aplicația Betano pe un dispozitiv cu sistem de operare iOS trebuie doar să intri în AppStore și să cauți termenii betano sau betano app. După ce vei apăsa butonul de căutare îți vor apărea rezultatele dorite, la fel ca în imaginea de mai jos.

aplicatie betano

Apasă pe butonul GET sau DESCHIDE și va începe instantaneu procesul de download aplicatie betano.

După instalarea aplicației, va trebui să te asiguri că telefonul tău sau tableta ta permite accesul la Locație. Acest aspect este important, deoarece nu vei putea folosi aplicația dacă în țara în care locuiești activitățile legate de pariuri și jocuri de noroc sunt interzise (nu e cazul României).

betano app locatie

După ce ai permis accesul la informații cu privire la locația ta, aplicația se va deschide și îți vei putea configura profilul. Asta înseamnă că vei putea să selectezi ce tip de informații să primești, dacă dorești să primești notificări legate de bonusuri și promoții și alte opțiuni de acest fel.

ios aplicatie

Acum că profilul tău este personalizat, poți începe să pariezi sau să joci la casino direct din aplicația Betano.com!

aplicatie betano iOS

 

2. Cum instalezi aplicația Betano pentru Android?

La instalarea aplicației Betano pe aceste dispozitive trebuie să te asiguri că descarci aplicația de pe site-ul betano.com. Iată pașii de urmat în procesul de instalare betano apk:

  1. Dai click aici, scrollezi până în josul paginii, unde vei da click pe butonul ”Descarcă aplicația de Android”
  2. Activezi sursele necunoscute - când selectezi de pe mobil fișierul apk descărcat îți va apărea o notificare ca și cea din imagine:

instalare betano app android

Activarea surselor necunoscute se face din meniul de Setări - Securitate, unde vei bifa opțiunea ”surse necunoscute”.

activare surse necunoscute

 

Asigură-te că ai bifat căsuța de pe ecran exact ca și în imaginea de mai jos și apoi apasă OK.

surse necunoscute android app

3. Deschizi fișierul apk și instalezi betano apk.

betano apk android

Singurul lucru care ți-a mai rămas de făcut este să redeschizi fișierul apk. Îți va fi afișat un mesaj ca și cel din imagine, unde trebuie să selectezi opțiunea ”INSTALAȚI”. După terminarea procesului de instalare aplicație betano, vei putea deschide și folosi aplicația Betano ca să jocuri ponturile tale la pariuri!

Urmărește tutorialul de mai jos dacă vrei să vezi pas cu pas cum instalezi betano app!

Betano - casa de pariuri numarul 1 in RomaniaL1170664W000663 superbet logoL1160659W000328 public win logoL1172986W000768 L1160657W000330
100% pana la 500 RON 500 RON (primele 3 depuneri) 200% pana la 2000 RON + 500 Rotiri Gratuite 100% pana la 300 RON
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
Open

Close
>