Betano Cashout o opțiune utilă pentru pariori în 2021

La Betano ai posibilitatea de a închide un pariu înainte ca acesta să fie decis. Acest lucru este posibil prin opțiunea Cashout. O vei vedea disponibilă acolo unde ai pariurile în desfășurare.

Betano Cashout

Opțiunea este valabilă doar pentru anumite sporturi (printre care fotbal, tenis, baschet și volei). În plus sunt anumite tipuri de pariuri care nu pot fi închise. Acestea sunt:

  • fotbal >>> Nici un pariu pe egal, Nici un pariu pe echipa gazdă sau pe cea oaspete, Nici un pariu pe prima repriză gazde/oaspeți, Nici un pariu pe prima sau a doua repriză, victorie cu revenire, rezultat la pauză sau la final, victorie în ambele reprize, echipa să marcheze în ambele reprize, echipa să câștige una dintre reprize, jucătorul să marcheze primul gol, jucătorul să marcheze ultimul gol, marcator oricând, jucătorul să marcheze 2 sau mai multe goluri și jucătorul să înscrie 3 sau mai multe goluri.
  • baschet >>> sfertul cu cele mai multe puncte, să câștige toate sferturile, speciale jucători.

Poți folosi funcția atât la pariurile single, cât și la cele multiple, atât la pariurile pre-meci, cât și la cele live.

Nu pot fi închise pariurile pe termen lung și cele din oferta Betano cu Marjă 0%.

Cashout-ul pentru baschet este activat doar după 2 minute de la plasarea pariului. La tenis și fotbal după un minut de la plasarea biletului. De asemenea dacă suma aferentă unui cashout nu depășește 5% din miza jucată opțiunea nu va fi disponibilă.

Dacă activezi opțiunea CashOut pariurile nu vor fi contorizate la rulajul aferent unui anumit bonus.

Betano CashOut poate fi utilizat în 2 cazuri:

  1. Daca ai pariat pe un anumit pronostic și el este aproape să iasă, atunci vei putea închide pariul pentru a-ți asigura un câștig. Acesta va fi mai mic decât cel pe care l-ai obține dacă ai lăsa pariul în desfășurare până la final, dar va fi sigur, adică nu te va mai interesa ce se va întâmpla-n meci.
  2. Dacă ai pariat pe un anumit pronostic și lucrurile nu decurg așa cum îți dorești vei putea închide pariul pentru a recupera o parte din posibilele pierderi. De exemplu, dacă ai jucat x final cu o miză de 100 RON și-n minutul 30 scorul este 1:0 vei putea închide pariul pentru o sumă, probabil, de 60-70 RON.

Trebuie să gândești rațional când folosești această opțiune oferită de Betano. Altfel riști să închizi pariuri online care au șanse reale de reușită și să ratezi unele câștiguri mai mari.

Pariază la Betano! Click AICI pentru un bonus de 500 RON!

Salvează

Salvează

Leave a Comment: