Pariază la Betano prin intermediul aplicației pentru Android

Casa de pariuri sportive online Betano are o aplicație dedicată sistemului de operare Android. Aceasta se alătură suitei care mai cuprinde aplicația pentru iOS și site-ul optimizat pentru dispozitive mobile.

Bonus Black Friday

120 LEI Freebet

FĂRĂ DEPUNERE

Oferta expiră în curând!

Încasează Bonus

500 LEI la depunere

+500 LEI Freebet

betano android app

7 din 10 români au smartphone, iar 9 din 10 dintre cei care au un dispozitiv mobil inteligent folosesc ca sisteme de operare Android sau iOS. Betano a creat aplicații dedicate și a venit astfel în întampinarea acestei realități a pieței.

Aplicația pentru Android se poate descărca și instala pe dispozitivele cu acest sistem de operare de pe site-ul Betano, accesând link-ul: https://ro.betano.com/apps/.

Totul a fost testat astfel încât experiența utilizatorilor să fie plăcută și foarte rapidă. „Aplicația nu se blochează deloc, este stabilă și se mișcă excelent”, a fost părerea unuia dintre utilizatori.

Watch&Bet, SpeedBet și multe alte surprize!

Aplicația pentru Android de la Betano.com vine cu funcții moderne, menite să transforme experiența mobilă a utilizatorilor într-una dinamică, sigură și totodată distractivă. Prin Watch&Bet transmisiunile live a peste 24.000 de evenimente sportive se pot viziona direct pe orice tabletă și telefon cu Android, iar cu funcția Speed&Bet un pariu poate fi plasat în doar 2 secunde prin folosirea ecranului tactil!

Utilizatorii vor fi de asemenea informați în timp real, prin notificări smart, despre starea pariului lor sau despre evenimentele lor preferate. Posibilitățile de personalizare sunt multiple, la fel ca și pe platforma web de ultimă generație, betano.com.

Opțiunea MyLive individualizează pagina de pariuri live după preferințele jucătorilor, iar pariurile efectuate și cele câștigate pot fi distribuite pe Facebook, e-mail sau Twitter.

Betano, numărul 1 în top case pariuri online, te invită, așadar, să descarci aplicația pentru Android și s-o folosești pentru a-ți ușura activitatea de pariere. La fel ca aplicația pentru iOS, descărcată și folosită-n România de mii de oameni, Betano oferă utilizatorilor și pentru Android platforma ideală de distracție la pariuri sportive.

Dă click AICI și deschide cont acum la Betano.com – bonus 500 RON!