Betano – cum depui bani in 2021

Nu stii cum sa faci prima depunere la Betano? Ai nimerit in locul perfect. Aici iti voi explica pas cu pas ce ai de completat pentru a te putea bucura de bonusul Betano pentru prima depunere. Pentru a incasa bonus 100% pana la 500 Ron nu trebuie sa folosesti nici un cod bonus la betano

betano depunere bani

Presupun ca ai deschis deja contul (ai AICI un tutorial al procesului de inregistrare) si esti logat in el. In partea dreapta sus vei vedea o optiune denumita “DEPUNERE“. Acceseaza acel buton si se va deschide formularul cu metodele de plata. Poti sa alimentezi contul Betano facand depuneri cu cardul, prin Skrill, Netteller, Paysafecard sau prin transfer bancar.

1. Betano – depunerea cu cardul

Iti voi spune ce trebuie sa faci pentru a depune prin cea mai folosita metoda: cardul de credit / debit. Dupa ce selectezi aceasta metoda in pagina nou-deschisa vei avea o optiune denumita “Adauga card nou“. Va trebui s-o accesezi atunci cand vrei sa depui prima data cu un  card.

Ulterior se va deschide un formular unde este necesar sa completezi cateva date, precum: care este numarul cardului, data la care expira acesta dar si numele detinatorului cardului.

Care e numarul de card? Numarul cardului este cel format din 16 cifre, aflat pe fata cardului. Acum ca stii care e numarul cardului, probabil ca urmatoarea intrebare pe care ai putea sa o ai e care este CVV cardului. Trebuie sa stii ca CVV este nr cardului aflat pe spatele acestuia, alcatuit din 3 cifre.

betano adăugare card bancar

Dupa ce ai inregistrat un card vei putea depune cu el selectand cardul, scriind CVV2 (codul de verificare de pe spatele cardului) si suma pe care vrei s-o depui. Acest lucru-l vei face atat la prima depunere cat si la fiecare din depunerile care vor urma.

betano depunere bani cu cardul

2. Betano – depunere cu Skrill, Neteller sau Paysafecard

Am grupat cele 3 metode de plata deoarece toate se fac in acelasi mod. Selectezi metoda de plata de pe site-ul casei de pariuri, completezi adresa de e-mail a contului Skrill, Neteller Romaniasau Paysafecard, dai click pe butonul “Depunere“. Mai departe se va deschide o pagina in care-ti este solicitat sa te loghezi in contul portofelului electronic si sa confirmi plata.

Spuneam la inceputul articolului ceva despre un bonus. Acesta este de 100% din prima depunere. Astfel daca depui prima data intre 25 si 500 RON vei mai primi ca bonus o suma egala ca valoarea cu cat ai depus tu.

Deschide cont AICI la Betano România!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment: